Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, d’octubre 20, 2004

Preparen una roda de premsa ecologista a Brusel·les

Segons ha pogut saber Eivissa Confidencial, diversos col·lectius estan preparant una roda de premsa per denunciar la destrucció de territori davant l'opinió pública internacional. La convocatòria es faria a Brusel·les d'aquí a unes setmanes. A dia d'avui encara no se sap quines entitats hi participarien, ni quin serien exactament el missatge concret. Però es dóna per fet que les entitats que varen promoure la plataforma "Eivissa al Límit" (GEN, Amics de la Terra, IEE) seran les principals protagonistes.
Hi ha un precedent d'aquest tipus d'iniciativa i pareix que va tenir bastant d'èxit.

[La imatge que hi havia aquí ja no està disponible]

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Gran idea. Pensava que el GEN havia deixat de funcionar després de la darrera legislatura. Ara bé, que s'oblidin de qualsevol repercussió mediàtica d'aquest acte a Eivissa, començant pel Diario de Matutes.

20/10/04 7:56 a. m.  
Anonymous Anònim said...

La batalla local ja es pot donar per acabada (guanyada o perduda, és igual). Allò que fa falta és suport fora d'Eivissa i jugar la mateixa carta que varen fer servir els hotelers i el PP per lluitar contra l'ecotaxa i el Pacte en el seu conjunt: anar als mercats turístics d'origen i demanar-los ajuda.

20/10/04 11:14 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Això és una pregunta capciosa: algú sap d'on varen treure aquest póster?

20/10/04 12:48 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquest pòster és la imatge de la campanya d'ERC per conscienciar dels efectes del PTI. Es va entregar a tots els mitjans de comunicació el dia que es presentaren les al·legacions d'ERC al propi PTI i el varen reproduir tots els diaris, amb el petit detall que al Diario de Ibiza va sortir escapçat, sense el logo del partit, mentre que els altres el varen publicar sencer.

20/10/04 1:26 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Detall simptomàtic. Algú necessita més proves que el Diario s'ha venut la dignitat (si mai n'havia tingut gaire)?

20/10/04 1:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

M,ha agradat el primer comentari que parla del DIARIO DE MATUTES.Pensava que ningú ho sabia veure. És ben trist que un diari que té l'imatge d'esquerres sigui tan venut a la dreta. Hauriem de fer boicot i no comprar-lo. No trobau? Si algú pensa que parl d'El Mundo, no, encara que també mereix el boicot. Estic parlant i supós que el primer comentari també, del Diario de Ibiza.

17/11/04 7:40 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home