Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’octubre 29, 2004

Els números del Govern Balear no quadren

A la presentació que va distribuir el Govern el dia que es varen aprovar els pressupostos hi ha diverses pàgines que expliquen com gastaran els nostres sous. En canvi, només hi ha una pàgina dedicada als ingressos i no té cap ni peus. Com es pot comprovar a la imatge, les diverses partides separades sumen més o menys 5.000 milions. Tot i així, la columna del total puja una mica més de 2.500, que es correspon amb allò que volen gastar. Només això ja demostra que no tenen clar d'on sortiran els diners per finançar les inversions que han pressupostat.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

No hi ha sous per invertir en protecció de l'entorn, en parcs naturals, només per aquests macroprojectes que segur seran una gran atracció turística. Clar, invertir en protegir espais naturals no deu donar tantes comissions, per això no veuen la falta que fa. A Eivissa mos hauriem de rebelar, entrar en massa al consell i defenestrar als que governen

30/10/04 11:45 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Aqui es veu perfectament la diferencia entre fer una politica fiscal d'esquerres o de dretes (com es el cas). Com canta la columna d'ingressos per concepte d'impostos indirectes! Qualsevol partit que dugui la E d'esquerres a les seues sigles no hauria d'aturar de denunciar que a les rendes mitjanes i als treballadors assalariats ens roben!

30/10/04 6:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Una cosa positiva hi ha en aquestos pressupostos: una denúncia implicita des mal finançament que tenim i sa reivindicació de que Madrid envii més sous.

1/11/04 4:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Colla d'incompetents!!!

4/11/04 7:20 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home