Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, d’octubre 27, 2004

Clotellada al jutge degà en el cas "El Mundo"

Segons publicava aquest dimecres el diari Ultima Hora (i només UH), l'Audiència de Palma ha donat la raó a Pilar Costa en el contenciós contra l'edició local d'El Mundo per unes acusacions gratuïtes publicades per aquest diari l'any 2002. La sentència declara provat que hi va haver una intromissió il·legítima a l'honor de l'ex-presidenta quan es publicaren notícies falses com aquesta.
La sentència és una clotellada significativa al jutge degà d'Eivissa, Juan Carlos Torres, que va ser qui va desestimar inicialment la demanda de Pilar Costa contra el diari. Segons ens expliquen, l'Audiència deixa en evidència la total manca de fonamentació de la resolució ara revocada. El degà dels jutges és considerat generalment com un jutge ben relacionat amb el PP.
Una de les periodistes que va signar les controvertides notícies és ara delegada de la Televisió Balear a Eivissa, segons denunciava avui el PSOE a les mateixes pàgines d'UH. Més informació, avui a Diari de Balears.

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

El Mundo de Ibiza, en mans d'Alonso Marí Calbet i Matutes, s'ha passat els darrers anys difamant qualsevol amb una lleu olor a roig. No tothom té els medis per arribar a l'audiència provincial per defensar-se de la calumnia, però aquesta sentència a favor de Pilar Costa fa un poc de justícia a totes les altres víctimes. La llibertat d'expresió no ha de ser un xec en blanc per atacar l'honorabilitat de les persones amb mentides per motius polítics.

28/10/04 8:25 a. m.  
Anonymous Anònim said...

US PODEU CREURE QUE "ES DIARI" NO EN DIU ABSOLUTAMENT RES???????

28/10/04 11:15 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Això és un bon escàndol. Tots ho sabíem, però jo diria que ara falta jutjar els inductors i autors intel·lectuals de la campanya (és a dir, el PP).

28/10/04 3:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Déu meu! Si IB3 ha de ser com El Mundo podem emigrar directament...

28/10/04 4:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja podeu suposar que la Tele-Matas serà qualsevol cosa menys imparcial, o és que algú pensava que té altre objectiu que ser un instrument de propaganda del PP i "azote de infieles"?

28/10/04 8:03 p. m.  
Anonymous Anònim said...

És terrorífic pensar en una administració de justícia partidista però, malauradament, tenim motius sobrats per ser desconfiats. que trist!

28/10/04 8:06 p. m.  
Anonymous Anònim said...

I pensar que tornaran a guanyar les properes eleccions...

29/10/04 8:16 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Com vols que no guanyin si no hi ha alternativa?

29/10/04 11:19 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Es una vergonya, però desprès de difamar tres anys seguits han aconsseguit el que volien... carregarse la única esperança vàlida de l'esquerra, malgrat tot i que tenen molta part de la culpa el problema no només hi ha que donar-lo a El Mundo, l'enveja i la falta de protagonisme del PSOE amb inutils com Vicent Tur i potser les mancances que ha demostrat Pilar Costa han fet d'ella un cadaver polític que ara mateix no te cap credibilitat devant l'opinió pública... segurament quan tots la veiem com la "gran esperanza blanca", no era ni de molt, tant bona com pensavem, mes bé era una titella fràgil, com s'ha demostrat, que ara deu ser feliç amb la indemnització que l'hi ha pertocat (cosa que deu fer ganes de riure al PP, al final els hi ha sortit ben barata la cosa) i amb el retir que te al Parlament on desprès de fer el ridícul passant d'un grup a un altre (demostrant que té el mateix "apego a la poltrona" que tots els altres polítics que tant haurà criticat) i que es una mera titella en mans de les seues relacions amb el PSOE. El millor que podria fer de cara a les pròximes eleccions és llevarse d'enmig i demostrar que és més intel·ligent del que pens ara mateix.

3/11/04 10:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Crec que és una mica exagerat això que dius de Pilar Costa. És cert que ha comès errors importants i que no és el mateix ser cartell electoral per al Senat, i era molt bon cartell, que presidir el Consell però així i tot hi ha que reconèixer que li varen posar molt difícil i que la campanya de difamació del PP a les cares del Pacte, no només a ella, amb l'ajud del PSOE, va donar els seus fruits.

17/11/04 10:39 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home