Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de novembre 04, 2004

Victòria mediàtica del PSOE

Entre els militants i dirigents del PSOE, EU, ENE i ERC possiblement hi ha tants pocs partidaris de continuar amb el Pacte com gent disposada a fer el primer pas per rompre'l. En d'altres paraules, molts desitjarien que el Pacte no es repetís el 2007 (i alguns treballen per a què així siga), però temen que l'electorat acabi castigant els responsables del trencament. Per això sempre actuaven amb prudència de cara a l'opinió pública.
En aquest sentit, les informacions aparegudes dissabte a la portada de Diario de Ibiza s'interpreten com una victòria del PSOE. La notícia, en efecte, deixa en bona posició els dirigents socialistes més partidaris de rompre el Pacte. Des dels partits protagonistes de la notícia, hi ha més d'un que es qüestiona l'oportunitat de les declaracions fetes, vista la repercusió del tema. D'altra banda, aquesta setmana es podria produir una reunió dels integrants del Pacte, a petició d'ENE, segons publica en exclusiva El Mundo.

16 Comments:

Anonymous Anònim said...

Es partit que primer rompiga es Pacte, tendrà es meu vot. Però crec que teniu raó que sa majoria tenen por a fer es primer pas.

4/11/04 7:15 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No pensau que és més un problema de missatger que de missatge? Pens que m'explic, o no?

4/11/04 9:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Qualsevol persona assenyada, i més després dels darrers aconteixements, hauria de desterrar a l'oblit l'existència d'aquest medi d'intoxicació que és el Mundo. És francament preocupant que e-confidencial es dediqui a fer publicitat d'aquest fulletó del PP. Permeteu que us demani que canvieu de fonts

5/11/04 7:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Qualsevol persona assenyada, i més després dels darrers aconteixements, hauria de desterrar a l'oblit l'existència d'aquest medi d'intoxicació que és el Mundo. És francament preocupant que e-confidencial es dediqui a fer publicitat d'aquest fulletó del PP. Permeteu que us demani que canvieu de fonts

5/11/04 7:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si e-confidencial ha d'utilitzar el Mundo com a font de notícies i, de pas, fer-li publicitat, crec que haurà perdut el bon camí. Precisament ara, que ja està provat per sentència el que tothom ja sabia: que es tracta d'un medi d'intoxicació i propaganda del PP, per qüestions de pura higiene mental s'ha dignorar l'existència d'aquest "panfleto"

5/11/04 7:06 a. m.  
Anonymous Anònim said...

El problema del Pacte és que es va bastir sobre acords tàcits i en permanent improvisació, depenenet la seua estabilitat del moment polític. El Pacte hauria de signar un document que establís el seu funcionament, la correlació de forces, responabilitats, etc, durant una període de temps. Això permetria tenir una temporada en que hom no s'hauria de preocupar de res més que de fer feina. Acabat aquest període, es tornarien a revisar les condicions de funcionament del Pacte. I desenganyem-nos: Un Pacte és l'única manera pràctica de fer front al PP a les urnes. Qualsevol altra cosa és perpetuar el PP al poder.

5/11/04 8:38 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

No veig quin és el problema per referir-se a alguna cosa publicada per El Mundo. Si tots els partits i col·lectius els segueixen enviant comunicats i responent al telèfon, pens que no ens pertoca a nosaltres decidir que és irrellevant el que publiquen.

6/11/04 4:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A l'Assemblea d'Izquierda Unida tothom llegia El Mundo. Si tots sabem que és un pamflet del PP no se quin problema hi ha en que se'n parli o es llegeixi.

8/11/04 2:45 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Algú dirà que és paranoia, però aquesta portada del Diari pareix dissenyada pel gabinet de premsa del PSOE. Bé, no ho sé, és el diari que obeeix el partit o a la inversa???

8/11/04 4:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El problema no és si és rellevant o no el que publica el mundo, és que ben sovint és fals

9/11/04 9:31 a. m.  
Anonymous Anònim said...

El que m'emprenya dels partits petits, i jo els vot, és que porten mesos que, per tenir el seu minut de glòria, es passen el dia diguent que estàn descontents amb el Pacte quan ells també són Pacte i tenen càrrec gràcies al Pacte. Molta declaració de cara a la galeria però a l'hora de la veritat els seus regidors fan el que diu el PSOE. No hauria de ser al revés i no seguir donant vots al PP?

12/11/04 9:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

totalment d'acord amb so darrer missatge.

13/11/04 5:55 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo també estic d'acord. Però les grans victòries mediàtiques del PSOE són sobretot al Diario de Ibiza. Com el PSOE i el seu diari saben que es pot trencar el Pacte, donen tanta cobertura a les declaracions dels partits petits per donar la sensació de que seràn ells qui rompran el Pacte quan els primers que han desbarrat de la coalició d'esquerres ha estat el PSOE. I ja comencen a intentar desprestigiar els referents independents que més poden molestar al PSOE. Heu vist la cobertura que ha donat avui el Diario de Mallorca, un diari que no treu res mai de les illes petites, d'una sentència sobre una bronca d'un taxista a Fanny Tur? Diario de Ibiza ho ha tret més gran que l'escàndol Rasputín o les mentides d'Estela Matutes i les seues empreses. Ho sent però crec que la vostra notícia de fa setmanes sobre que podia encapçalar una coalició d'esquerres l'ha posat encara més en el punt de mira del PSOE. Pobreta. Se la menjaràn amb patates.

17/11/04 7:36 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Estau tots molt mal informats. No sabíeu que na Fanny ja ha decidit deixar la política. Els electors posen tothom al seu lloc i ella ja va rebre una garrotada prou forta

18/11/04 11:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Acabo de encontrar en otro sitio de debate de esta página un comentario que no tiene desperdicio. Lo reproduzco aquí porque me parece muy interesante. (Perdón, soy lo que alguno de vosotros califica de "murcianu", hablo ibicenco pero no lo escribo lo suficientemente bien como para no parecer un inculto):
"No vull enganyar ningú. Jo som de ses Noves Generacions des PP i vent aquest foto d'Eivissa Confidencial tenc més clar que mai perquè es Pacte no funcionarà mai. Tots sou de sa mateixa corda i estau destroçant-vos uns als altres i atacant en es Diari, que té un director que, com tothom sap, va ser s'ideòleg des Pacte al menys fins que guanyaren ses eleccions de 1999 i uns periodistes que tots són de sa mateixa corda (ecologistes o d'esquerres). Apa idò, seguiu així, que només feis que demostrar tot lo que naltros hem dit des de fa molt de temps: que aquesta ensaladilla de partits no porta enlloc. No us sabeu entendre entre valtros i voleu arreglar els problemes de tots... Seguiu, seguiu així, que això són vots per naltros, els del PP."

Sí, señor. Un 10 aunque sea del PP

20/11/04 6:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Garrotades? Posar a la gent al seu lloc? Idò que s'en vagin abans a casa seua tots els polítics d'"esquerres" que porten 20 anys perdent eleccions i calentant cadira sense "fotre brot" i canviant d'ideologia segons faci falta i sense tocar els nas a ningú.

22/11/04 2:05 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home