Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de novembre 08, 2004

Regidors fent d'intermediaris en negocis ubanistics?

A Eivissa pràcticament tothom ha sentit parlar alguna vegada de negocis "curiosos" realitzats per part de polítics. Els rumors, evidentment, circulen més en alguns municipis que en d'altres, essent el de Sant Josep el que sovent va davant. Una persona ens contava anònimament fa poc un cas que ho il·lustra prou bé. Eivissa Confidencial no pot fer un judici sobre la veracitat del cas concret, però diverses fonts confirmen que coincideix amb rumors bastant recurrents.
Es tracta del cas d'un vesí de Sant Jordi, propietari d'uns terrenys amb qualificació de rústics, a qui per sorpresa seua es va adreçar un regidor de l'Ajuntament interessant-se per la compra de la finca. El propietari no tenia intenció de vendre els terrenys i l'operació no es va fer. Segons la mateixa font, el negoci estava en la posterior requalificació d'aquests terrenys, per a què el comprador dels mateixos pogués edificar-hi naus industrials. La sospita, amb fonament o sense, és que el major beneficiari de la venda dels terrenys seria qualsevol persona menys el propietari original.

9 Comments:

Anonymous Anònim said...

A Sant Josep tenim la "cosa nostra" com a Sta Eulària tenen la "seua". 4 espavilats exerceixen de capos i alguns curts els fan el coro. Per què creis que posen de regidor d'urbanisme una llumenera con en Reganes? El pobre no pot ser més curt però va pel món tot estirat. L'utilitzen i acabarà als jutjats i estarà convençut de no haver fet res. No haver-se ficat a fer el que no sap.

8/11/04 7:37 a. m.  
Anonymous Anònim said...

El més trist d'Eivissa és que com més corrupte és un ajuntament més probabilitats de reelecció té el seu alcalde (cosa que diu molt poc en favor de la justícia i dels electors).

8/11/04 8:02 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Lo de l'urbanisme de Sant Josep és molt heavy, el que costa d'entendre és com tarda tant a agafar una deriva judicial. Està cantat que més tard o més pronte n'engabiaran algún, i en Reganes té molts punts de sa rifa, però quan? quan? que ja es hora!

8/11/04 2:50 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Els eivissencs tenim una tolerància soprenent davant la corrupció generalitzada que pareix que tots estam d'acord que existeix. No entenc com és que només hi ha alguns casos d'urbanisme als jutjats, i cap de corrupció pròpiament dita.

8/11/04 4:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Veig que encara teniu confiança en la justícia. Felicitats. Jo he vist sentències judicials de casos d'infraccions urbanístiques flagrants, dient que "no hay objeto de delito". Algun jutge amb mínima voluntat de no cedir davant el famós panorama urbanístic d'Eivissa ha durat ben poc abans de ser traslladat. Aquesta és la realitat. En Reganes? Processat? A Eivissa? Valtros somiau.

9/11/04 9:34 a. m.  
Anonymous Anònim said...

La justícia és desesperantment lenta, això és cert. Ara bé, abans que passi un any és més que probable que s'hagi vist a més d'un regidoret o batle pujar les escales dels jutjats. Com acabarà? Quan? No se sap, però un dia caurà algun, que serà el primer però ja no el darrer. ja ho diuen, tot és començar!

9/11/04 6:54 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Et veig molt segur... Que saps res que no siga de domini públic? Perquè sospites en tenim tots. Ara, pujar ses escales des jutjats no és cap mèrit; pràcticament no hi ha cap alcalde que no ho hagi fet.

9/11/04 7:38 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Avui ha pujat per les escales del jutjat ni més ni menys que en Botja. Crec que també hi podira anar en Reganes per aquest mateix cas. Ja es veurà...
Pareix que el jutge no és el mateix que va desestimar (vergonyosament) la demanda contra El Mundo, així que l'expectativa d'un judici just hi és.

10/11/04 12:34 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo tampoc crec gaire en la justícia. Ja veureu com tomben el BIC de ses Feixes i com cap capitoste del PP acaba a la presó, que és on haurien d'estar la majoria. Com pot ser que els eivissencs acceptem amb tanta docilitat i resignació la corrupció tan espantosa que patim? I quan algú ho intenta denunciar, el matxaquen per tots els costats, fins i tot els seus. Això acabarà malament.

22/11/04 1:46 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home