Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de novembre 10, 2004

El PSOE renuncia a aturar les autovies del PP

El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha dit a les plataformes antiautovia de Mallorca que el Govern central no pot fer res per frenar el projectes del PP perquè el Govern Balear té "plenes competèncias" en la matèria. Segons explica MallorcaDiario.com citant fonts de l'agència EFE, Antich va transmetre a les plataformes la seua oposició als projectes però va assegurar-los que Madrid no pot anul·lar el conveni de carreteres o imposar modificacions. Segons sembla, aquest va ser el tema que va centrar la reunió dels representats del PSOE amb els antiautovia. Es desconeix si el PSOE eivissenc ha estat cosultat a l'hora de decidir aquest nou posicionament.
Tot i l'evident repercusió que la notícia té a la nostra illa, no ens consta que cap mitjà local s'hagi fet el degut ressò del comunicat dels socialistes.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Mai he pensat que tenguessin cap intenció de fer-ho. No em sorprèn.

11/11/04 1:28 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No ho entenc, quan l'Antic era president de Balears, Madrid va bloquejar el conveni de carreteres, perque el Pacte volia desdoblaments i el PP volia autopistes, ara que s'han intercanviat els papers, resulta que el PP es torna a sortir amb la seva, o uns son molt tontos o els altres son molt llestos, perque sinó no ho entenc.

11/11/04 11:23 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Això no s'arreglarà fins que hagi una alternativa clara i valenta a PP i PSOE, i que la gent, i això inclou als antiautopistes, deixin de pensar que tan sols ho pot arreglar el PSOE o el PP.A veure si els tòtils dels partits petits deixen de fer s'ase, es deixen de personalismes i misèries i es fan grans i donen una esperança a la gent.

12/11/04 9:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Heu vist la portada del Diario de Ibiza d'avui? Deuen llegir Eivissa Confidencial, o els arriben les notícies tard....

15/11/04 5:33 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home