Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de novembre 23, 2004

Ses Feixes al Pla General vigent

Des que va caducar la moratòria, el Pla General de 1987 torna a estar en vigor al municipi de Vila. Una pesona interessada en convèncer la gent que s'ha d'adoptar una actitud pragmàtica i fer concessions per tal d'aprovar un nou pla que sigui millor (encara que no el millor) ens fa arribar aquesta imatge. La intencionalitat política del nostre informador és, per tant, evident. La imatge és una composició de tres pàgines del Pla General vigent a dia d'avui, si bé s'ha de matisar que el sector 6 està desclassificat per les DOT i és manté com a rústic al PTI del PP.


Mapa de Ses Feixes al PGOU del 87, on destaca el bulevar Abel Matutes (en diagonal).

13 Comments:

Anonymous Anònim said...

Que significa aquesta notícia? Que ja mos estau intentant convèncer de la baixada de calçons que faràn els partits petits respecte a ses Feixes i es PGOU de Vila? A molts no mos convençereu. Aquest és l'argument que usa el PSOE. Si guanyàs el PP, s'urbanitzaria tot. Us record que el Pacte portava en el programa protegir ses Feixes, no un troçet. Intentau justificar la requalificació del sector 6, que part d'ell és d'en Matutes i família? Que no veis que darrera tot això hi és el propi Matutes? I no és una paranoia. Un familiar meu és propietari d'una feixa a la UA8 (davant el Club Nàutic) i fa mesos cridaren a tots els propietaris d'aquest sector a les oficines Matutes i el seu advocat els va presentar el projecte del PGOU a ses Feixes. Això que és? Els propietaris estaven indignats i feren saber al regidor d'Urbanisme que la pròxima vegada no volien enterar-se per Matutes dels projectes que havia a ses Feixes. No intenteu disfrassar lo que no és més que una operació urbanística a gran escala amb la complicitat de tot el que voti a favor.

23/11/04 7:06 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Crec que hem deixat prou clara la intencionalitat política de la persona que ens ha fet arribar el document. El fet que ho posem aquí no vol dir que compartin la intenció, només que publiam tot allò que ens arriba que té un mínim interès.

Si totes les notícies que es publiquen als mitjans oficials amb una intencionalitat política (bona o dolenta) ho diguessiin explícitament, la meitat de la nostra feina no seria necessària!

23/11/04 7:23 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Això ja comença a ser patètic. Es poden buscar totes ses excuses que es vulgui però al final d'allò que es tracta és de posar ciment i asfalt a sobre del nostre patrimoni cultural i històric. Per a quant una classe política responsable i diferent per aquesta illa? Tots son iguals!

24/11/04 7:56 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Som el del primer comentari. Accept les vostres explicacions però crec que a la notícia no ho deixaveu prou clar. Pensau que és casualitat que a tots els mitjans es personalitzi, tant per part del propi mitjà com pels comentaris que fan alguns polítics, la protecció i la defensa de ses Feixes amb una sola persona del Pacte (Fani Tur),el GEN i l'Institut? Això és absolutament premeditat per fer creure que la defensa de ses Feixes és cosa dels 4 gats i radicals de sempre i que salvant-ne un troçet ja es renten la cara.
Que passa? que la protecció només és bona quan es fa al camp però si es toca els vilers ja l'hem fotut?

24/11/04 2:50 p. m.  
Anonymous Anònim said...

si és ver que per aquí passen devés 500 persones diferents no em crec que siguen tots votants d'en Buades: està bé tenir aspiracions de màxims, pero dur-ho a s'extrem de preferir que rebenti es pacte i governi es pp abans que cedir un palm de terra de ses feixes és exagerat. jo no hi estic d'acord. val més salvar 3/4 parts de ses feixes que perdre-ho tot.

24/11/04 3:15 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Es que diría que hay un poco de obsesión con no poner ni un kilo más de cemento o asfalto. No es lo mismo Can Escandell que Cala d'Hort; decir lo contrario es absurdo. Si queremos que la gente no inunde el suelo rústico y las areas naturales de casas o industrias habrá que acondicionar las areas urbanas, digo yo. Yo prefiero mil veces que se hagan viviendas en Can Escandell que se hagan en suelo rustico. Si alguien lo ve diferente, creo que está equivocado.
Por lo demás, el Pacto ya dejó claro con las moratorias, la prohibición de construir en ANEI's y el avance del Plan Territorial que tiene un modelo territorial diferente y más decente que el del PP. No entiendo que manía con decir que el Pacto será lo mismo que el PP si permite el crecimiento de Ibiza ciudad, ses Feixes aparte. Las feixas tienen que protegerse todo lo que se pueda, pero urbanizar un solar rústico adyacente a la ciudad no creo que sea un disparate de las mismas proporciones que desproteger Cala d'Hort.

Un poco de sentido común por favor!

24/11/04 3:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El problema es que tots els polítics d'Eivissa semblen votants del PP. Ara resulta que haurem de negociar quin tan per cent del nostre poc patrimoni que queda ens hem de deixar destruir perquè resulta que el 0% és massa poc. Després haurem de trobar bé que retallin el parc de Cala d'Hort, (només un troç), que es desprotegeixin Bens Catalogats (no tots) o que facin autopistes (només amb un carril de servei) Fins on pot arribar la corrupció???? que no té límit???? es que no queda cap polític amb una mica, (només que siguin 3/4 parts) de decència???

24/11/04 3:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sirva mi mensaje de la misma hora (15:57) de contestación al tuyo también.

24/11/04 4:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El comentari de que tots els polítics són iguals és fàcil i demagògic. Queda molt bé dir-ho però l'únic que fa és fomentar l'absentisme, que perjudica l'esquerra i beneficia el PP. Siguem menys superficials.

25/11/04 10:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Algun polític es deu salvar, això segur. Ara bé, queda clar que el el tema del PGOU de Vila i de ses Feixes acabaran tots fent de Peperos. ja se sap, la dona del Cersar no només ha de honrada ser sinó també semblar-ho. Èn aquest cas tenen una bona ocassió de demostrar que no tots son iguals i que per alguns és més important el patrimoni de tots que els beneficis d'alguns. Ja vorem què trien.

26/11/04 7:26 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Estic d'acord amb el darrer comentari. El tema de ses Feixes serà el RUBICÓN de molts de polítics locals. Ja es veurà qui traga amb el que faci falta i qui te principis.

27/11/04 5:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Estic d'acord amb el darrer comentari. El tema de ses Feixes serà el RUBICÓN de molts de polítics locals. Ja es veurà qui traga amb el que faci falta i qui te principis.

27/11/04 5:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Això, això... És més important conservar els principis que conservar el patrimoni o el mateix Pacte. Buades for President!

27/11/04 8:06 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home