Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, d’abril 13, 2005

Homes del PP organitzen protestes contundents

El problema de la descàrrega de combustibles al port s'està complicant i radicalitzant de forma significativa. Les associacions de la zona afectada pel trasllat de les operacions al dic de Botafoc acordaren, segons Diario de Ibiza, "concentrar vehículos y personas en la vía pública como medida de presión para impedir que los camiones cisterna circulen".
A les associacions, com és obvi, hi ha gent de totes les ideologies. Però potser no és del tot conegut que una d'elles, la de Talamanca, està presidida per una persona molt vinculada al PP. Es tracta de José Colomar, ex-president de la PIMEFF. No sabem si aquest partit aprova els mètodes dels vesins (que en cap moment no és la nostra intenció qüestionar). Però ens podem imaginar què dirien si aquest tipus de mesures de pressió es fessin servir contra un projecte impulsat pel mateix PP.

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

Crec que els d'EC estau bastant equivocats. El tal José Colomar és el concessionari de marques de cotxes com Seat, Audi o Volkswagen, i va ser president de la Pimeef, però no ha estat mai un home important ni destacat dins el PP ni ha tengut mai cap paper dins aquest partit (el seu germà Joan, soci i amic d'en Pere Palau, sí que en va ser el president insular del PP). D'altra banda, no sé si la meva informació es correcta, però sembla que la única associació que s'oposà a aquest tipus de protesta activa va ser precisament la de Talamanca, per boca del mateix Colomar.

13/4/05 9:52 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Paco Badia, president de l'Associació 8 d'agost també és del PP.

13/4/05 9:58 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Perdona pero sí és del PP Josep Colomar. Un altre cosa és si era una persona destacada o no. Hi ha molta gent del PP que, sense ser destacats, estan fent molta feina.

13/4/05 9:59 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

És possible que el nostre informador hagi confós Joan Colomar amb Josep Colomar. La informació pareix que segueix essent correcte, però hem fet un parell de petites correccions per clarificar que no parlam de Joan Colomar.

13/4/05 12:37 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El,principal infiltrado del PP es el Badía, que montó la asociación de vecinos del 8 de agosto para dar palos al Pacto cuando gobernaba Baleares y, por ende, el Ibasan. Desde que el PP tiene en sus manos el Govern, los palos van al ayuntamiento de Ibiza, no al Ibasan ni al Govern. Tiene peligro, el Badía.

13/4/05 1:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo he sentit a dir que en Badia anirà a sa candidatura des PP a ses próximes eleccions.

13/4/05 1:42 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquest també és dels que es dedica a anar pels bars dels pobles controlant el panorama?

13/4/05 1:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Es veritat tot el que deis del Badia aquest. Badia, si llegeixes això, es que ja no fa pudor la depuradora? Per què no en parles ja? I després vas d'independent i fent declaracions que no s'han aprovat a les reunions. Quina barra que tens¡

13/4/05 2:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquest personatge és el típic amb ànsies de protagonisme i polític frustrat. Quan el Pacte governava, feia creure al PSOE que era de la seua corda i que donava canya al Govern amb la depuradora perquè era de la conselleria dels Verds i als socis del PSOE els deia que era progressista però no del PSOE. Un personatge lamentable.

13/4/05 7:05 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En José Colomar és tant o més del PP que en Pere Palau o na Virtudes Marí.
És un home de dretes que va de persona oberta, però no pot enganyar ningú.
La seua gestió com a president de la Creu Roja i com a president de l'Associació de Vesins de Talamanca no es pot dir que fos i que sigui neutral.
No pot veure als progressistes, als ecologistes i als nacionalistes.
El problema és que ha set triat democràticament a l'AV de Talamanca. Que els seus vesins s'organitzin i que triin una altre persona!

13/4/05 8:02 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo parlava d'en Badia però estic totalment d'acord amb el que dius d'en Colomar, Josep. Quan era president de la Creu Roja cridava a tot qui organitzava l'acte demanant una cadira a primera fila perquè era el president de la Creu Roja. Patètic.

13/4/05 10:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El tal Badia no treballa amb el Glez. Sevillano, més bé es qui fa feina bruta per arquitectes com el Sevillano i d'altres.
Té un despatxet però la veritat és que no té molt de prestigi, més bé el contrari.
Em van contar que una vegada va atacar molt fortament a un dels portaveus de la plataforma antiautopista, ja que pensava que haviem posat en boca seva unes declaracions. Després de la pifiada no crec que demanàs disculpes.
Clar que l'altre ja hi deu estar acostumat

20/4/05 11:15 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

20/4/05 1:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

"En tot cas, Eivissa Confidencial no atendrà d'ara endavant sol·licituds d'esborrar missatges anònims, ja que no tenim forma de comprovar que qui ho sol·licita és realment l'autor".

Comment Deleted
This post has been removed by the blog administrator.

1:14 PM

I com és que aquest missatge si que ha estat esborrat???

30/4/05 9:29 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

La nota precisa que no ho farem "d'ara endavant"

5/5/05 1:52 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home