Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, d’abril 12, 2005

L'IEE donarà la Menció d'Honor a Enric Ribes

Segons ha pogut saber Eivissa Confidencial, l'Institut d'Estudis Eivissencs atorgarà la seua Menció d'Honor Sant Jordi a Enric Ribes i Marí. L'ex-responsable de l'Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera, escriptor, investigador i professor de llengua catalana, s'afegeix així a la llista d'homenatjats per l'Institut des que es va crear aquesta distinció el 1989. El lliurament s'ha de fer durant el sopar que se celebra anualment per Sant Jordi. Enguany està previst que es faci al Restaurant Can Bernat el dia 22 d'abril.

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

Trob que és bastant "convenient" oblidar el seu currículum polític. Altrament no sé quant d'homenatge es mereixeria.
Consti que això no és cap crítica a s'Institut. Ja han donat premis a persones amb vinculacions polítiques abans i no ha passat res.

12/4/05 4:04 p. m.  
Anonymous Anònim said...

S'ho mereix! Enhorabona!! El què no entenc què es parli de la política quan precissament a ell se'l distingueix pel seu mèrit professional. Encara que si fos pel seu mèrit polític n'hi haurien de donar, vàries. O voleu dir que abandonar el PSOE no és un mèrit ??

13/4/05 1:37 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Abandonar el PSOE però quedar-se amb la cadira no és cap mèrit

13/4/05 2:48 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Com tothom sap n'Enric Ribas és un trànsfuga reconegut i un visceral anti-Pacte (ara i abans) que tele-dirigeix a n'en Maurici i està portant, encara més, a ENE a la marginalitat política i social.

17/4/05 8:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Si.Des del principi es va dedicar a criticar el Pacte quan ell i molts altres eren Pacte i(Buades per exemple)aconseguiren càrrec gràcies al Pacte i si no, no l'haguessin aconseguit mai.

20/4/05 6:46 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Des que la Fanny Tur el foté fora de director de l'Eciclopedia per no tenir títol: a que fot no tenir títol? Enriquet

1/5/05 1:24 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home