Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, d’abril 13, 2005

L'arquitecte municipal que acompanyava Figo

Explicava Última Hora no fa gaire que el futbolista Luis Figo era per Eivissa. L'objectiu de l'estada, que es va allargar durant dies, hauria estat principalment trobar una casa a la nostra illa. Allò que no explicava és que un dels assessors immobiliaris del futbolista era l'arquitecte municipal de Sant Josep, Antonio Huerta. La setmana passada una revista del cor, que cobria la notícia més àmpliament, fins i tot publicava fotos de les cases que suposadament visitaren.
El polèmic arquitecte municipal de Sant Josep ja fa temps que es rumoreja que participa indirectament en la promoció d'obres al municipi. Desconeixem, en tot cas, si el seu càrrec pot ser incompatible d'alguna manera amb el fet d'acompanyar famosos que busquen casa.

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

Conegut mafiós immobiliari i sense escrúpols. No són seues les dues cases precintades en època del pacte a Cap Llentrisca (que, per cert, ja han estat desprecintades, acabades, i són capaces de tenir cèdula d'habitabilitat)?

13/4/05 7:49 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Pressumptament també és ell qui fa molts de projectes dins el municipi de Sant Josep firmant un altre arquitecte perquè ell no pot.
Pressumptament és ell qui va demanar a un promotor 200 milions per canviar un informe negatiu i que es pogués fer un edifici a la Platja d'en Bossa, que per cert, ja està fet i és just devora el Bora Bora.
Quin personatge

13/4/05 9:57 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Idò això: conegut mafiós immobiliari i sense escrúpols.

13/4/05 1:41 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Us demanaríem que tengeu clar a l'hora de fer comentaris sobre conductes que puguin ser delictives que una acusació sense proves constitueix una calúmnia.

13/4/05 1:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ido alerta-lo Maria del Pilar.

Pel que fa a les calúmnies, per això he posat "presumptament" i tenint en compte que algun d'aquests temes està ja a Fiscalia.

13/4/05 2:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En Figo sap molt bé a qui demanar consell: l'arquitecte municipal de Sant Josep sap molt bé on hi ha bons xalets i no s'hi construirà d'aquí poc temps. Si jo m'hagués de comprar una casa a Sant Josep també li demanaria consell. A més a més, que Figo estiuegi a Eivissa és una promoció sensacional per a l'illa, almenys mentre sigui famós. No sé perquè criticau aquest fet, si beneficia a Eivissa de totes totes. Sou la pera!

13/4/05 3:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquí l'única pregunta interessant és si ho fa desinteressadament o a canvi de diners. Si cobra pels seus serveis podríem parlar d'ètica, incompatibilitats i coses així...

13/4/05 4:27 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Voleu dir que per tenir a Figo a Eivissa l'hem de permetre irregularitats i que tengui ca seua a llocs protegits?

13/4/05 6:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Pensau que és bo que ens visiti en Figo, en Guti, en Camacho i companyia?? Au, què cony. No és mica bo perquè aquesta gent va buscant favors i no tenen escrúpols per a fer-se la barraqueta amb les millors vistes (això no és exclusiu dels futbolistes). A més, donen de menjar a impresentables com en Labios. Llavors, et trobes gent del PSOE que els hi llepa el cul i que es moren de ganes de menjar amb ells o de jugar a futbol.
Res, que deixin de venir a Eivissa. I Figo, encara menys, per traidor.
I l'arquitecte de Sant Josep n'ha fet de tots els colors. Estaria bé que algun dia la Justícia es complís amb ell, en Rosselló i la resta dels governants de Sant Josep!!

13/4/05 8:09 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La mentalitat segons la qual les visites de famosets són beneficioses per Eivissa és la cosa més provinciana i vergonyosa que he vist. I aquesta gent dónen prestigi? Els famosos que es deixen caure per Eivissa (futbolistes i gent de la premsa del cor) no són precisament per estar-ne gaire orgullós. valtros pensau que altres bandes del Meditarrani amb un atractiu i un volum de negoci turístic igual o superior al de qualsevol de les Balears o el seu conjunt, necessiten que la premsa local tregui a primera plana la foto de cada futbolista que hi ve a passar un cap de setmana (podeu pensar què venen a fer...)? Els llocs amb tradició de turisme de qualitat (un concepte que a Eivissa està en boca de tothom però que no se'l creu ningú), no necessiten aquesta publicitat. Eivissa sí. Per això Eivissa atreu cada estiu el millor de cada casa (hooligans i la creme de la creme italiana).

I del tal Huerta, efectivament, ningú calumnia. Als jutjats em remeto. Tota Eivissa el coneix.

13/4/05 9:09 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home