Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, d’abril 14, 2005

De qui és el solar de ses Galamones?

A Diario de Ibiza només va merèixer un breu, però la destrucció de la sénia de ses Galamones és un fet remarcable. Especialment després que l'Ajuntament de Vila obrís un expedient sancionador per l'enderrocament del conjunt rural de Can Misses. La destrucció de la sénia (protegida pel PGOU) és un desafiament en tota regla cap a l'administració municipal, que hem de suposar que poca gent està en condicions de protagonitzar.


Lloc on hi havia la sénia destruïda

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Alguns s'han agafat el catàleg de patrimoni de l'Ajuntament de Vila i l'han convertit en una guia de demolició. Esperem que l'Ajuntament, ja que no ho ha evitat, al menys castigui exemplarment aquestes accions i no permeti cap tipus d'aprofitament especulatiu ni benefici inmobiliaria als terrenys que ocupaven aquests elements patrimonials

14/4/05 9:43 a. m.  
Anonymous Anònim said...

S'atreveixen perquè saben que l'Ajuntament, a més de no fer res, els permetrà aprofitar-se d'haver-ho tombat i donarà llicències per edificar en els solars afectats per aquestes vergonyoses demilicions

14/4/05 3:30 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La família d'en Pedro Matutes no para (com els seus cosins dels Abels) i deuen pensar que no passarà res vist com es funciona a Eivissa.
Esper que l'ajuntament sigui contundent amb l'expedient obert. Pensau que han dit que hi ha una altra infracció perquè no es pot tirar a baix un edifici si això no va lligat a un projecte nou. I han dit que no han demanat res, encara.
Què passarà? Cauran els totpoderosos "benefactors" de tot bitxet viu d'Eivissa?

14/4/05 6:29 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home