Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, d’abril 25, 2005

Els actes reivindicatius i alternatius no s'aturen

A més dels actes previstos per al dia de Sant Jordi i l'exposició solidària de CAN POU, la Plataforma Antiautopistes també ha confirmat la seua presència el dia 30 d'abril a la V Mostra d'Entitats Solidàries. Està previst que el col·lectiu dels antiautopistes participi a la programació especial de Ràdio UC, que aquell dia muntarà un estudis de ràdio al passeig de S'Alamera de Vila i farà un important desplegament.
Ens conten també que per a primers de juny s'esta tancant la cel·lebració d'un concert musical de primer nivell. Es preveu que hi actuaran la banda barcelonina CHEB BALOWSKI, que fa una musica mediterranea, de festa i multicultural, acompanyats possiblement d'algun grup local. La intenció és que el concert pugui contribuir a recaudar fons per a la Plataforma Antiautopista.


Cartell de la mostra d'art a benefici de la Plataforma

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

Lo de CHEB BALOWSKI s´está complicant per manca de finançament. Si l´ajuntament ajudes un poc més economicament es tiraria en davant aquest magnific concert d´aquest grup que té molta marxa i de companys el grup local: Pota Lait. Però clar hi ha concerts com MClan, que per aquestos si hi ha diners de les arques municipals.També això que que la festa valli en benefici de la Plataforma no acaba potser d´agradar massa a l´ajuntament.

25/4/05 9:53 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Lo que faltava! Ara resultarà que l'Ajuntament d'Eivissa té complexos a l'hora de recolzar els antiautopistes?
Home, jo crec que sí que haurien d'ajudar econòmicament i amb l'organització de l'acte. Vaja, això
és lo que s'espera d'un govern progressista.
Tendran por que el Consell s'enfadi amb ells i no els ajudin amb alguna cosa?
Però, vaja, no m'estranya res. Heu vist la gran qualitat dels grups que ha dut na Sandra Mayans a tocar a Eivissa? N'heu vist molts en català dels que ella ha portat?

25/4/05 10:41 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Perque associau tant lo de Plataforma i Radio UC?? Segons he sentit no tenen res a veure.
Només heu de veure que el poster de la exposició està a www.novolemautopista.tk i no diu res de la citada radio.
Perque tothom sempre tracta de fer veure que la plataforma está directament lligada a un partit concret o un col·lectiu quan es tracta d'una cosa general??

25/4/05 11:10 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Clar que es tracta de una cosa general. no hi cap mal de lligar una arada social reivindicativa com ràdio uc amb unaltre estel de les mateixes caracteristiques: social i reivindicativa. En Marcos Lluy portaveu de sa plataforma es membre actiu de Ràdio Uc. No estiria bé que la plataforma només es volgues associar amb els rics i grans o anès com un grup tancat.

25/4/05 3:03 p. m.  
Anonymous Anònim said...

"Betmarions" No es un acte reivindicatiu. És una cosa festiva que organitza un col.lectiu cultural per a cel.lebrar els seus 13 anys de vida. festa que vol intentar recullir alguns diners per a la plataforma. Això que Ràdio Uc esta també molt necessitada d´això i de gent no tan bastanaga com hi ha massa frequentment a les nostres institucions o fent de comissaris i trepass politics. És que tot avui en dia té que passar per aquestes mateixes mans i aquestos mateixos ulls. QUIN PROGRESISME DE MERDA REPRESENTAU? AIXI ESTA LA GENT DE TRISTA

26/4/05 10:50 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No t'exaltis anònim. Tens raó pero no t'exaltis

26/4/05 7:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Yo creo que en la plataforma los pocos que hay estan por intereses.
Los Lluy para hacer publicidad de su radio y los payeses de Juanjo Cardona, Pep Mari, Malalt etc porque no se enteran de nada. Viven en la edad de la algarroba

27/4/05 1:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Quizas seria mejor que nos volvieramos todos fachas, detras de los intereses de siempre como perros y punto. Menos mal que hay gente inquieta y algarrobos.Animo anti.... un monton de cosas, anti idiotez y falsedad que hay mucha.

27/4/05 3:18 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home