Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’abril 22, 2005

Quin problema hi ha amb el comissari?

Una de les persones que més poc surt als diaris en relació amb la quantitat de temes en que intervé és el comissari de policia Àngel Marí. En efecte, és públic i notori que la seua activitat no s'ha limitat mai a comandar la policia (també ha arribat a dirigir una associació de vesins, per exemple). No hem publicat mai cap rumor sobre suposades irregularitats o corrupteles en les que es diu que podria estar implicat, perquè no pareixia que tenguessin entitat suficient. Però no deixa de sorprendre'ns la quantitat de rumors d'aquest tipus que efectivament circulen.
En cercles polítics es donava per fet fa cosa d'un any que el nou Delegat del Govern, José Manuel Bar, tenia la intenció de rellevar Àngel Marí del càrrec. Més tard es digué que s'havia posat a buscar substitut per al comissari pràcticament després de prendre possessió, i que no hi havia manera de trobar ningú que volgués assumir les seues funcions. Fins que al final un dia es va deixar de parlar del tema i el comissari continua exercint la que és una posició de poder considerable.

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

Aneu alerta amb el comissari. No és broma. És un dels pocs homes amb veritable poder d'Eivissa (com n'Abel o en Vilàs) però amb menys escrúpols i amb uns recursos que no dubtarà a utilitzar si fos necessari.

22/4/05 8:32 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Caram quina notícia!: Com que no podem dir res en contra del comissari li dedicam unes línies a veure qué en diu la gent... Però mai no es dirà que si porta tants anys al càrrec i si no s'hi troba substitut és perquè segurament és un bon funcionari i no hi ha gaires persones disposades a assumir les responsabilitats i els riscos que comporta la seua feina. Que fàcil que és parlar per parlar i criticar sense cap fonament...

22/4/05 1:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

"segurament és un bon funcionari i no hi ha gaires persones disposades a assumir les responsabilitats i els riscos [!] que comporta la seua feina".

Tú no deu fer gaire temps que has arribat a Eivissa, oi fill?

22/4/05 4:07 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

La notícia de més interès potser és que el nou Delegat del Govern volia desfer-se d'aquest comissari en prendre possessió i no va poder.
D'altra banda, ens ha semblat digne de menció la quantitat de rumors que circulen (és un fet que ningú pot negar), sense entrar a discutir-ne cap d'ells.

22/4/05 5:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Pot ser hauriem de canviar de delegat del govern si no serveix ni per substituir un comisariet de mig pèl con n'Angel Marí. Com que no estarà gaire a obrir una nova arenera il.legal, podreu aprofitar per dir alguna cosa més sucosa.
A l'anòmim de la 1:07 PM: aquesta gent que l'ha vist pels puticlubs, segurament també hi eren dins, o tenien visió de raigs X, com en superman.

22/4/05 5:50 p. m.  
Anonymous Anònim said...

És un humil comissari. L'únic que a estones lliures explota dues barres, a Amnesia i a Pacha (...). Només per ajudar a arribar a final de mes.

22/4/05 9:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

segurament eren companys de partit de Botja els que eren de putes perquè ell segur que no, Què hi faria?? Tothom sap que de cloïsses no en menja aquest

23/4/05 9:01 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Només dues consideracions:
1.El tal Litvak, ja fa molts anys que no circula per aquest món. Se'l va carregar la màfia rusa per Moscou.
2. No és cert que no hi hagi recanvi pel comissari, però sembla que està a punt de passar a la segona activitat i li han respectat el poc temps que li queda.
3. Teniu en compte que amb els mitjans policials no coste gaire identificar algunes adreces IP i, amb elles, identificar els remitents dels missatges per molt que estiguin signats com anònims.

23/4/05 11:59 a. m.  
Anonymous Anònim said...

I què faran amb les IPs dinàmiques (les que té gairebé tothom)?

23/4/05 3:57 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Els missatges que falten els hem esborrat a petició del seu autor.

24/4/05 3:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

"lluita contra les drogues"?

Quina lluita?

25/4/05 8:57 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home