Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’abril 29, 2005

Comencen a contestar les al·legacions

Ens informen que el Govern Balear ha començat a notificar la resposta a les al·legacions presentades contra el projecte d'autovia Vila-Sant Antoni. La cosa més interessant potser d'aquestos escrits és que segueixen insistint que hi ha un conveni de carreteres vigent entre el Ministeri de Foment i el Govern Balear. S'ha de dir que el Ministeri ha anunciat en més d'una ocasió que havia denunciat el conveni antic. Tot i així, no ens consta que l'acord s'hagi arribat a publicar al BOE.
En relació amb la declaració d'urgència de les expropiacions aprovada recentment, pareix que la motivació que dóna el Govern és una mica més sofisticada que en el cas de l'aeroport, potser conscients del perill que els tribunals donin la raó als advocats de la Plataforma Antiautopista. En concret, se citava el fet que les calçades de tres carrils estan prohibides i una referència al Pla Sectorial de Carreteres, conjuntament amb la lletania sobre la seguretat. També es preveu per a aquesta obra la urgència d'expropiar terrenys per una ampliació futura.
D'altra banda, la Plataforma torna a convocar per aquest dilluns un acte reivindicatiu. En aquest cas es tracta d'una paella popular que se celebrarà a Sant Rafel.


Dilluns, paella popular de la Plataforma

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

comprau es tickets amb antel·lació o avisau que si no sirà un caos!

29/4/05 1:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No fa falta anar a sant Rafel o sant Jordi per trobar tickets.
Anau a sa Fira Solidària de S'Alamera que es fa avui i també en trobareu.

30/4/05 3:03 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home