Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, d’abril 26, 2005

El "boato" del PP ja dobla el del Pacte

Durant el govern del Pacte, la legislatura passada, el PP va criticar amb insistència el nomenament de càrrecs de confiança i el que anomenaven "boato". Actualment tothom sap que ja hi ha més càrrecs de confiança que no en la legislatura progressista, inclosos diversos familiars del president Pere Palau. Eivissa Confidencial ha pogut saber ara que les partides pressupostàries d'enguany per publicitat i protocol (el "boato") ja superen en més d'un 200% les gastades pel Pacte.
Concretament, els darrers pressupostos aprovats pel Pacte (2002) dedicaven 59 milions de pessetes (uns 354.000 euros) a publicitat i despeses de protocol. Els pressupostos del 2005, per la seua banda, destinen als mateixos conceptes uns 775.0000 euros (més de 128 milions). Les àrees que més gastaran en protocol, publicitat i/o propaganda seran les de residus, premsa i turisme.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Potser en residus hi ha tants diners en publicitat perque s'han de fer campanyes d'educació ambiental per millorar la recollida selectiva, que d'aixo si que en fa falta. Estic d'acord amb el to general de la noticia, pero no tota la publicitat institucional es superflua i d'autobombo.

26/4/05 9:06 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Hauràn gastat els sous de Medi Ambient en el fulletó infumable i manipulador sobre el PTI i "lo molt que protegeix". Engany i autobombo amb sous públics.

Quant als sous de publicitat en turisme, si se'ls han gastat en la vergonya de cartells que jo he vist fomentant el mateix de sempre: més sous malgastats inutilment.

26/4/05 10:21 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Dolçainer: D'acord en que els d'ara podrien fer més cosa però no seguint l'estil del PP: El PP feia oposició difamant, insultant, treguent les coses de context i diguent mentides sense cap empatx

26/4/05 10:22 a. m.  
Anonymous Anònim said...

El año pasado cerraron el restaurante S'Avaradero en la bahia de Sant Antoni para una cena a todos los del PP con motivo de la moda Adlib. ¿Nadie ha investigado que nos costó esta cena?

29/4/05 10:49 a. m.  
Anonymous Anònim said...

¿y los viajecitos del presi con su señora? Contestación del presi: Claro,es que me invitaron a mi y a mi esposa

1/5/05 11:04 a. m.  
Anonymous Anònim said...

¿Y las comidas y cenas que se pegan quien las paga? ¿y los carritos con bebidas y comida que suben constantemente a los despachos desde el bar del Consell, pasando por delante del sufrido administrado que esta por alli haciendo cola, quien lo paga? Nosotros¡¡¡

1/5/05 1:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

¿Y los folletitos que se gasta el Botja para cada inauguración solemne que hace cada vez que limpia un monumento, pinta una valla o cambia una placa? A veces vale más el folleto y els buñols que la restauración en sí. Eso es boato, ¿no?

3/5/05 12:43 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home