Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de maig 03, 2005

Nou èxit de la Plataforma malgrat el boicot mediàtic

No es pot dir que la portada de Diario de Ibiza d'aquest diumenge disgustàs a cap membre de la Plataforma Antiautopistes. Bàsicament per la cobertura donada a les crítiques dels arquitectes contra els projectes d'autovia, que qualifiquen com a "inadequades" i "negatives". En tot cas, no era només aquesta la notícia que esperaven llegir, sinó també alguna referència a la paella popular d'aquest dilluns al migdia. No hi era, ni en aquest ni en cap altre diari.
Per aquesta raó, els organitzadors del dinar es mostraven encara més satisfets per la resposta de la gent al nou acte reivindicatiu. En aquesta ocasió l'assistència va superar les 200 persones, moltes més de les que s'esperaven. Pel que sembla, es varen haver de parar diverses taules més a l'apressurada per tal de poder donar menjar a tothom que hi va anar. Costa de saber què hauria passat si els diaris s'haguessin dignat a treure-ho.
Un dels fets destacats era la presència de molta gent, joves i vells, que de cap manera es pot dir que siguin els habituals d'aquest actes. De fet, alguns d'aquests habituals es podien comptar entre els absents.

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

És fort que cap diari no digués res de la paella el dia que és feia, però encara és més fort que, tot i convocar més de 200 persones, l'única notícia sobre carreteres que surt avui al Diario sigui el resum dels accidents que hi ha hagut enguany. Què bèstia! L'única explicació que trobo és que estiguin preparant el terreny per quan el PSOE accepti definitivament les autopistes.

3/5/05 12:37 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Qui ha decidit que ja no és notícia un acte de sa Plataforma? Hi havia més participants en aquest dinar que a sa manifestació des sindicats pes 1 de maig!

3/5/05 1:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo vaig anar a la paella i hi vaig veure alguns socialistes, encara que no eren els que porten el partit ara. Els que no vaig veure varen ser les persones que fins fa un temps es consideraven els únics ecologistes del món: ni Marta Roldán (ex-regidora de Vila), ni Maria Tur (ex-regidora de Sant Josep), ni Estela Bence (ex-regidora de Sta. Eulalia), ni Ramon Mayol (ex-Ibasan) ni, per suposat, Joan Buades. I segur que m'en deix algun. Jo no vaig gaire a aquestes coses (era el primer acte de la Plataforma que anava), i per això us volia demanar si algú els ha vist mai més, a aquesta gent, en alguna moguda ecologista.

3/5/05 1:03 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El millor comentari que puc fer és aquest:

http://indigenes.blogspot.com/2005/05/assistncies-i-absncies-la-paella.html#comments

3/5/05 2:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...


href="http://indigenes.blogspot.com/2005/05/assistncies-i-absncies-la-paella.html">Millor cliqueu
aquest enllaç
.

3/5/05 8:06 p. m.  
Anonymous Anònim said...

serà per tot això que el ex-verd, ex-ibasan Ramón mayol está tan ben vist al Consell Insular i a l´Ajuntament d´Eivissa. Com sempre? Qui son els partits politics que es beneficien del "descalabro electoral" d´iniciatives en teoria molt interessants (encara que en el fons la gent ja no ho és tant¡)i alternatives. I dó els dos que més desitjen tot el pastis.... Qui son?

3/5/05 10:49 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Anònim de 10.49: ho sento, però m'he perdut. Pots explicar-te millor?

3/5/05 11:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jordier, no t'entenc : critiques al que no varen anar a la paella i critiques al que hi van anar. A que ve ara parlar d'en Balanzat? Que jo sàpiga no te cap motiu per "fer-se veure": no milita a cap partit i sembla que ja s'ha retirat de la política activa
(almenys aixó m'han dit).
Sobre els capos d'Els Verds m'afegeixo al comentari d'Eivissenc: algù s'estranya de que aquests personatges no "donin la cara" ? Probablement no apareixen per por de que algù no els hi trenqui.

4/5/05 4:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sobre en Balanzat tenc entès que no tardara gaire en anarsen a viure fora d´Eivissa. Ens abandonara possiblement i sen va a Girona, hi sentit això.

4/5/05 9:54 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Balanzat té espectatives polítiques des de que va tornar de Nicaragua. Un altre cosa és que en el 2003 no va aconseguir entrar en llistes. Si no tingués espectatives, perquè s'involucra en l'operació EU-Verds? Esperau un temps i veureu. Jo també he sentit que ha demanat trasllat a Girona. Ja veurem

5/5/05 4:38 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Això es una crida per a tothom:
han d'apareixer es dia de sa visita centenars de pancartes que diguen : LETI SALVANOS!! NO VOLEM AUTOPISTES, i sortirem hasta en Salsa Rosa

6/5/05 5:04 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home