Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de maig 05, 2005

El PTI és protecció o destrucció, segons convengui

Les maniobres del president Pere Palau i el seu equip per vendre el PTI són meritòries. Es tracta de fer creure que l'ordenació urbanística que ha aprovat el Consell és la que realment l'interlocutor hauria volgut. Així, als agents de viatges alemanys se'ls explica que el PTI és protecció. Igual com a la Fira turística de Berlin s'explicaven algunes de les restriccions que conté la norma.
Al mateix temps, es fan reunions amb sectors afins pels pobles, si bé el temps dedicat a destacar les bondats proteccionistes del PTI és inexistent. Aquestes reunions tenen una altra característica: no són públiques. Els mitjans de comunicació pareix que només estan cridats a escoltar la versió proteccionista, de tal forma que fa l'efecte que les reunions dels pobles es fan per desmentir allò que surt als diaris.
Fa alguns dies, per exemple, es va fer una d'aquestes sessions a Sant Joan. Un dels temes que es varen explicar és que s'ha eliminat el blindatge de la cota 200 metres, de tal forma que en molts llocs ja s'hi pot edificar. És a dir, que la norma que regula "la protección de las cimas de las montañas" (tal i com es venia als alemanys) és en realitat una fórmula que representa menys protecció de la que hi havia, i així s'explica als afectats. Pere Palau també va explicar que totes les construccions il·legals d'una certa antiguitat es podrien legalitzar només pagant una penalització.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Patètic. Per Santa Gertrudis també tenen emprenyada a gent tradicionalment del PP. Que els bombin

5/5/05 4:27 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home