Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de maig 09, 2005

Virtudes Marí fa el ridícul una vegada i una altra

La cap de l'oposició a l'Ajuntament de Vila, Virtudes Marí, va tenir dues entrepossades considerables la setmana passada, i ja no són les primeres. El seu agressiu estil d'oposició va quedar en evidència novament per les declaracions fetes sobre dos dels temes de portada d'aquests dies. La patinada més evident va ser la carta publicada als dos principals diaris carregant durament contra l'equip de govern de Vila pels problemes amb la descàrrega de combustibles. Tot això el mateix dia que el president de l'Autoritat Portuària (també del PP, i destinatari dels elogis de la regidora popular a la carta esmentada) declarava amb contundència que la resposabilitat de la crisi era de l'empresa CLH.
L'altra situació compromesa va venir per la seua "preocupació" per la querella dels propietaris de Ses Feixes, només tres dies abans que el jutge la desestimàs amb una sonada estirada d'orelles als que l'havien presentat. Sens dubte Virtudes Marí, advocada de professió i coneixedora dels temes urbanístics, no podia ignorar que la querella no tenia cap possibilitat de prosperar i que era pur xantatge a l'equip de govern.
D'altra banda, no podem més que expressar la nostra sorpresa pel fet que allò que nosaltres ja havíem publicat fa un mes, i que constituïa, en paraules del director de Diario de Ibiza una estratègia "auténticamente repulsiva" per part de CLH, no hagi estat denunciat pels polítics fins que la crisi ha arribat a nivells de màxima gravetat.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Patètica

9/5/05 9:49 a. m.  
Anonymous Anònim said...

L'hauríeu d'haver sentit a sa tertulia de sa ràdio avui a na Virtudes. Li han baixat es fums just una miqueta!

9/5/05 1:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja seria la primera vegada que donen un repas a algú.

10/5/05 12:04 a. m.  
Anonymous Anònim said...

A mi el que em pareix més curiós del tema Virtudes Marí, es que ella i algunes altres persones del PP es dediquen a fer oposició, a fer la feina diguem-ne bruta, i en el mom de donar els carrecs els hi pasa tothom devant, el fill de fulano, la filla de mengano... Gent a més sense cap experiència en politica, i amb un perfil acadèmic i professional força discret... Això si i com a batle d'Eivissa presenten "figuretes" com en Bojta i en Fajarnés que si no surten batles ben aviat renuncien per que tenen molts de carrecs i es clar a la oposició un no surt a la foto....Rumors sortits de dins del propi PP indicaven que el cabreig d'uns quants joves del PP quan es varen fer les darreres llistes al consell era considerable i que va costa prou reconduir la situació...

10/5/05 4:32 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home