Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de desembre 13, 2004

El PP es tira a la piscina amb el PGOU

És evident que el PP no té cap interès en què s'aprovi el Pla General de Vila, encara que més per raons partidistes que pel seu contingut. I també deu haver constatat que alguns aspectes del Pla són prou delicats com per provocar nous contratemps a la seua aprovació. Només d'aquesta manera s'entén l'atac hipòcrita que el partit conservador ha llançat aquest diumenge contra el PGOU.
Pel que sembla, una vegada que varen rebre la documentació no varen voler esperar ni un minut més per tal de denunciar la suposada urbanització d'una zona de ses Feixes de Talamanca de considerable valor ecològic i patrimonial. L'objetiu: crear un nou escàndol mediàtic coincidint amb la decisiva reunió que ENE fa avui dilluns. Perquè òbviament no hi ha res més indicat que una nova onada d'indignació entre el moviment ecologista per posar-los més difícil el vot afirmatiu.
En tot cas, pareix que no hi ha tal urbanització sinó que hi ha la mateixa zona verda i d'equipaments que ja contemplava la versió anterior del Pla General a la zona més degradada propera a l'Avinguda 8 d'Agost. Segons ha confirmat el regidor d'urbanisme aquella zona té efectivament la qualificació d'urbana (com totes les zones verdes i d'equipaments) però sense edificabilitat per a usos residencials. Tot indica que el PP s'ha tirat a la piscina i no hi havia aigua.
També ha estat objecte de comentari l'interrogatori que El Mundo ha fet a Maurici Cuesta, en què l'entrevistador pareixia soci del GEN.

1 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

1. Si el PP volgués que el PGOU s’aprovàs podria votar-hi a favor o abstenir-se, i no pareix que tenguin cap intenció de fer-ho. La denúncia que varen fer només pot tenir la intenció de crear més dificultats al Pacte. No veim que podien pretendre si no és això.
2. La major part de la zona urbana és zona verda i punt. S’hi pot edificar el mateix que si fos rústic: res de res. Si voleu veure com està la zona només heu de mirar la cartografia del PGOU aprovat inicialment. No ha canviat res (i aquí la patinada del PP).
4. No ens consta que ni el PP ni el GEN ni ningú presentàs al•legacions contra aquesta “salvatjada” en el seu moment.
5. Pel que diuen al regidor d’urbanisme li és igual com quedi aquella zona, i no té cap incovenient en deixar-ho com a rústic si ha de fer feliç algú. Si això és cert, raó de més per pensar que el tema no té cap rellevància política.

14/12/04 1:38 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home