Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de desembre 09, 2004

Esperen aprovar el PGOU de Vila dimecres que ve

Des que Esquerra Unida va decidir dissabte donar suport al Pla General de Vila, el procés s'ha accelerat i s'espera que aquest cap de setmana l'Entesa i Esquerra es posicionaran sobre la versió final del PGOU de la ciutat. La idea és convocar un ple de l'Ajuntament per dimecres mateix per tal d'aprovar-lo si el pla també obté la llum verda per part d'aquests dos partits.
El GEN no els critica (de moment)
La decisió d'Esquerra Unida, que ha agafat alguns per sorpresa, no ha rebut de moment crítiques públiques. Ni tan sols els ecologistes s'han pronunciat fins ara, tot i haver censurat amb contundència els projectes del Pacte de Vila sobre ses Feixes i Ca n'Escandell. En tot cas, fonts consultades per Eivissa Confidencial confirmen que les pressions sobre ENE i ERC són intenses.
Incertesa sobre la posició real dels propietaris de Ses Feixes
En el que sembla una espècie de guerra per fer-se amb el suport dels propietaris que puguin estar indecisons, tant els propietaris liderats per Francisco Vilás com l'Ajuntament asseguren comptar amb el suport de la majoria d'afectats. D'aquesta manera, l'objectiu que els plans de l'Ajuntament a Ses Feixes comptassin amb el suport previ dels propietaris no s'aconsegueix, i el PGOU es podria aprovar sense resoldre aquesta incògnita.

1 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Algunes persones ens diuen que han tengut problemes per registrar-se i posar comentaris. Per fer la prova hem creat alguns usuaris i no pareix que hi hagi cap anomalia.
Els usuaris que hem creat els deixam a dispoció del primer que se'n vulgui apropiar. Són:
jordier
e-cologista
dolcainer (en pantalla surt dolçainer)
e-nacionalista
rafaler
josepina
vilera
e-socialista
e-popular
Contrassenya i nom d'usuari són ara la mateixa paraula, però us recomanam que si voleu utilitzar-los primer que res entreu a http://www.blogger.com i canvieu la contrassenya (hi ha l'opció a la part de dalt a la dreta).

9/12/04 9:35 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home