Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de maig 10, 2005

Antich intentarà posar ordre al PSOE i les carreteres

Francesc Antich, secretari general del PSOE de Balears, vendrà avui dimarts a Eivissa per intentar posar ordre a la posició del partit sobre els projectes de carreteres del PP. Pel que sabem, la idea de fer la visita va sorgir de la reunió que Antich tengué amb una representació de la Plataforma fa cosa d'una setmana. Durant aquesta trobada es va posar de manifest la manca de suport efectiu del PSOE eivissenc a la lluita dels antiautopistes. De fet, Roque López (que era present a la reunió) va haver d'escoltar alguns retrets per aquest motiu.
Els representants de la Plataforma varen quedar satisfets del resultat de la reunió, per entendre que a partir d'ara Antich els tendrà més en compte a l'hora de negociar el nou conveni de carreteres amb el PP. També hi havia satisfacció després de la trobada que hi va haver amb el diputat d'Esquerra Republicana Agustí Cerdà (de la qual els diaris no varen donar cap informació). Cerdà s'hauria compromès a mantenir la pressió sobre els socialistes per assegurar-se que el govern central no acceptarà pagar els projectes del PP per a les autovies de l'aeroport i Sant Antoni, impulsant iniciatives parlamentàries en aquesta línia.

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

No m'extranya que en López hagués de sentir retrets de la Plataforma. El PSOE vol mantenir-se allunyat de la resta de partits progressistes i va per lliure. Això és legítim, però no sé si hi ha tantes diferències entre la carretera de Sant Antoni del PP i la del PSOE (si exceptuam el túnel, és clar).
Ja m'extranyava que EC no tregués la visita d'en cerdà, no si...

10/5/05 10:05 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Em crec que n'Antich és diferent dels socialistes pitiusos i que fins a cert punt s'hi pot comptar. I és una llàstima que constantment tot ens porti als problemes interns d'aqueix partit.

Sobre en Cerdà, també em pareix una mica estrany que això no surti als diaris i ho haguem de llegir a EC

10/5/05 11:05 a. m.  
Anonymous Anònim said...

En Vicent Tur (com en Fajarnés) és, políticament parlant, lo pitjor que hi ha en aquesta illa. Com pot haver-hi algú que li faci cas encara? Varen ser 3 o 4 vots per la Secretaria General? Va home, que no el posin a cap altra llista.

10/5/05 1:03 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquests del PSOE encara faran creure algú que, després de la feina que han fet molts, ells han fet alguna cosa i tenen mèrit.

10/5/05 5:16 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Per cert, còm va anar l'assemblea dels antiautopistes d'ahir?
Crec que hi va anar gent i que va ser pràctica. Però també crec que alguns partits no hi van anar. Què en sabeu?

10/5/05 5:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

sé que ahir era una reunió principalment dirigida als afectats per les expropiacions. Els partits que s'hi atraquen a vore si poden recollir quatre vots no hi feien cap falta.

10/5/05 10:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Anònim de les 10:01 PM:
Perdona, però els partits polítics hi estaven convidats a anar-hi. Informa't abans d'opinar!

11/5/05 7:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No creguis que tothom s'hagi desencantat dels socialistes. Si la cosa s'arregla amb un nou conveni encara hi haurà que vendrà que ha estat gràcies al PSOE. Ja se va encarregar el propi Pep Marge, un dels portaveus, de fer-los propaganda repetint que ara tots els partits progressistes estan en contra de les autovies del PP.

11/5/05 7:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Anònim de les 7.19: Jo som representant d'un partit polític i no hi vaig anar perquè em digueren, els convocants, que la reunió anava dirigida bàsicament als afectats, per com afrontar les expropiacions. Vaig pensar que no hi tenia cap feina, llevat de fer-me veure, i per això no hi vaig anar.

11/5/05 8:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

jo també represento un partit polític i vam ser invitats a anar-hi.Crec que s'hauria de deixar de banda aquesta preocupació per les presències i absències?. És clar que ERC, EU i ENE han donat suport a la plataforma des del principi; ara, sembla que el PSOE també. Per qué perdre tantes energies en el control personal????

12/5/05 10:15 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si en comptees de cagar-vos uns amb es altres ... us encarregaseu d'enviar cartes a diaris, pintar pancartes i parlar pes bars de ses barbaritats que suposen ses autopistes... igual aconseguiriem canviar s'opinió pública que encara pensa que es cara o creu. Autopista o res. I no és així. Que encara hi ha gent que no sap que es vol fer un túnel.

Però clar sa puta política mos acabarà de desfer s'illa.

12/5/05 10:48 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home