Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de maig 12, 2005

Bernat Joan diu que no l'han convidat

Ens arriba a través del diari electrònic E-noticies, que publica una carta oberta de l'eurodiputat eivissenc, que el Consell s'ha oblidat de Bernat Joan a l'hora de fer les invitacions protocolàries per als actes dels prínceps. De la seua lectura es dedueix que la carta ha estat escrita pensant en els diaris locals, que suposam que faran el que creguin convenient amb ella (Diario de Ibiza no la publica ni hi fa cap referència a l'edició de dijous).
La carta insinua que si l'haguessin convidat és possible que hi hagués assistit, fent referència a la seua trobada amb el rei d'Espanya al Parlament Europeu. La resta de representants institucionals del seu partit, tots ells de menys rang protocol·lari que Bernat Joan, varen comunicar ahir que no assitirien als actes, la qual cosa indica que a ells sí que els havien convidat.

8 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Hem pogut comprovar que la carta és il·legible si no utilitzau el navegador de Microsoft (Internet Explorer).

12/5/05 7:30 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Ho acabo de comprovar. Il·legible sense el navegador de Microsoft, cosa que vol dir que la pàgina està mal feta. Això diu molt poc en favor de l'E-notícies.

12/5/05 7:47 a. m.  
Anonymous Anònim said...

I, què?

12/5/05 9:50 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Algú recorda on era en Matutes, el dia que els reis vengueren a Eivissa a mitjans dels 90? Crec que també era Eurodiputat. I estava a primera linea, es dir, que sí estava convidat. Pot ser n'Abel és més que en Bernat!!!

12/5/05 1:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

I na Cava de Llano, quin càrrec té? Dud que siga més important que el d'eurodiputat.

12/5/05 2:16 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Casi m'hi jugaria un colló que cap diari tendrà lo que s'ha de tenir per publicar sa carta d'en Bernat.

12/5/05 2:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Idò a mi també m'ha sorprés, però ara mateix tenc davant meu la pàgina d'opinió d'avui de l'Última Hora i hi ha l'article d'en Bernat Joan que comentau ("Carta oberta a Don Felip i Dona Letícia") i un altre d'en Josep Antoni Prats que es diu "Ser republicà, al segle XXI". Felicitats a aquest diari per haver-se atrevit a treure avui aquests articles. Això sí, el publireportatge sobre la visita principesca ocupa les 11 primeres pàgines. Quasi res!

12/5/05 3:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Oooooh, que bó és Última Hora!!

12/5/05 6:01 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home