Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de maig 11, 2005

EU i ERC voten contra el PSOE, per variar

Després de rebre durant mesos crítiques per no desmarcar-se del PSOE en temes d'interès per a les Illes Balears i Pitiüses, els grups d'Esquerra Verda i Esquerra Republicana varen deixar ahir tot sol el PSOE, votant a favor del jutjat de Formentera. Fins ara, tots els partits s'havien omplit la boca del tema en campanya electoral, però a l'hora de la veritat el jutjat propi per a l'illa acabava sempre desestimat pel partit de govern (fos el PSOE i PP). De fet, ahir va tornar a ser rebutjat pel govern de torn, però la falta de majoria parlamentària va permetre que s'aprovàs la proposició del PP.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ara només manca que es desmarquin un poc a l'ajuntament d'eivissa i obliguin a aprovar un pgou com toca i ja tornarem a tenir confiança en la dignitat dels polítics

11/5/05 12:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Efectivament, en Fajarnés no va fer res per aconseguir el vot dels altres diputats. Fins i tot semblava que el que volia era perdre la moció per poder fotre encara més canya al PSOE però sense compromisos. Va defensar el tema fatal (només va argumentar que el jutjat feia falta perquè a l'estiu hi va molta gent i es cometen molts delictes). Aleshores n'Agustí Cerdà (diputat d'ERC) va dir que ell hi estava d'acord, però per la gent de Formentera, que no hagués de desplaçar-se, no per l'altra tema. I va ser quan s'hi afegiren altres diputats. En Cerdà va haver de fer passadissos per convèncer alguns que calia votar a favor, encara que fos una proposta del PP.

11/5/05 4:09 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Que jo sàpiga hi votaren a favor PP, ERC, CiU i PNB. No només dos. Per tant, el titular dels diaris i d'Eivissa Confindecial hauria de ser "El PSOE es queda sol en oposae-se al Jutjat.. de Formentera" o "S'aprova el Jutjat... amb l'oposició de tots els grups, excepte el PSOE".
Com a periodista, aquest crec que hauria de ser el titular.
No pot ser que "... i ... aconsegueixen..." perquè el proposant era (encara que ens sàpiga malament) el PP i n'enriquito.
De lo que es comenta que no va ser n'enriquito qui va buscar els vots que li faltaven, "Diario de Ibiza" no diu això. Per tant, la única font fiable (pública) és la d'ell i, per tant, hem de suposar que va ser ell qui cercava suports. Per altra banda, cosa lògica perquè era ell el proposant, i no els diputats dels altres grups.

11/5/05 7:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Perdó per l'error tipogràfic (duc massa hores redactant i els ulls em fan bellumes):
"S'aprova el Jutjat... al Congrés per majoria, amb l'oposició del PSOE".

11/5/05 7:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La de es Diari es la de un corresponsal de la agencia Modempress

11/5/05 9:46 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El que és vergonyós és el titular d'el Mundo: "Fajarnés logra..."

12/5/05 12:38 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Modem Press és una agència que cobreix informació parlamentària per premsa de "províncies". Fa anys que surten coses en es Diari d'ells.
Es de El Mundo són uns catxondos "entranyables".

12/5/05 1:21 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home