Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de maig 11, 2005

L'ecologista que es rendeix davant Matutes

Diario de Ibiza treu aquest dimecres en portada un nou escàndol relacionat amb les pedreres i el PTI. Acompanya la informació el tema de la compra de finques a la zona de s'Espartar, on hi havia un projecte per obrir una nova pedrera. El que no explica és que la persona anònima que ha venut a l'empresa del Grup Matutes és precisament la que havia liderat la lluita (exitosa fins a l'actualitat) contra la instal·lació d'aquesta pedrera i contra la de Cas Capità.
La persona en qüestió era una coneguda militant ecologista, ex-dirigent d'Els Verds, que pel que sembla ha tirat la tovallola i se'n va de l'illa. En aprovar-se el PTI i el projecte d'autovia a Sant Antoni fins i tot va intentar reactivar les mobilitzacions, tement-se el que pareix que pot passar. Amb la seua retirada (comprensible des del punt de vista humà), la modificació del PTI, la compra de les finques del voltant i el compromís de no denunciar imposat als venedors, les possibilitats que finalment es pugui obrir la frustrada pedrera de s'Espartar són cada vegada més elevades.
Val la pena dir que, tot i la seua militància ecologista, aqueta persona va tenir una enganxada important amb el Pacte de Sant Antoni quan la varen denunciar per unes obres il·legals. Segons ens expliquen, hauria construït una casa nova amb una llicència per fer un annexe a la que ja tenia (úniques obres que aleshores admetia la llei dins ANEI).

12 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Hem pensat que la informació no tendria més interès si hi afegissim el nom i cognoms de la persona al·ludida. Per tant, suposam que els comentaris que es puguin fer tampoc no necessitaran personalitzar.

11/5/05 7:59 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Era dirigent dels Verds, els que donaven lliçons a tothom, pero NO ECOLOGISTA. No és el mateix, encara que ells sempre ho han volgut fer creure.

11/5/05 10:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Se'n podria parlar molt. Imaginau-vos que viviu en un país estranger, on teniu sa sensació que ses institucions són corruptes, que no defenen s'interès general, que no fan cas de ses denúncies...
No sé si jo mateix sabria aguantar en una situació així. Perquè quan algú ve en nom d'en Matutes a comprar ca teua, ve amb s'advertència implicita que és millor vendre perquè si no et faran sa vida impossible.

11/5/05 11:38 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si, si, tot molt comprensible, molt, tot menys signar un paper amb el compromís de no denunciar. Una cosa és vendre un terreny i l'altra els principis. Sort que eren aquests els que havien de donar la cara!!

11/5/05 12:54 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Exacto, tiene que ver con una manera muy pragmática y egoísta de ver la vida.

11/5/05 9:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Buades invitado a una conferencia patrocinada por la naviera de Matutes. La Susan vendiendo sus terrenos al 'amo'... Todo empieza a aclararse.

12/5/05 9:46 a. m.  
Anonymous Anònim said...

De quina conferència parles?
No tendrà a veure que el seu llibre va ser publicat per l'editorial del cap de comunicació de Baleària?

12/5/05 9:52 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Editat per Res Pública però convidat per Baleària. Si senyor, és cert

12/5/05 10:07 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Tal vegada al titular d'aquesta noticia sobra la paraula "ecologista"....

12/5/05 5:06 p. m.  
Anonymous Anònim said...

De curiós res, Cannoi. Supós que ho dius amb segones. Primer era la bèstia parda del PP i després, com els feia la feina bruta era el paradigma de la coherència. I es troç d'ase tan content perquè s'ho creia. On t'has amagat?

13/5/05 3:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Perdona, Eivissenc: Matutes té el 40% de Baleària i la convidada va ser fa menys d'un any.

13/5/05 8:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Cannoi: Home, en Cerdà va tenir una "evolució". Només hi ha que veure com va derivar el setmanari Proa el darrer any de la seva existència. Sobre lo den Buades, mai vaig creure que estàs aliat amb el PP, simplement la seva rancúnia personal a gent de l'equip de govern "progressista" va dominar-ho tot

16/5/05 11:21 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home