Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de maig 16, 2005

Les ficades de pota del conseller Diego Guasch

Ens conten que Diego Guasch, fill de l'alcalde de Santa Eulària i Conseller de Transports, es va ficar no fa molt en un embolic poc edificant. La història, pareix que ja prou escampada, comença amb un funcionari del Consell que, exercint les seues funcions d'inspector de transports (i acompanyat com és habitual de la Guarida Civil), va multar un camioner per no tenir o no portar la preceptiva tarjeta de transport. Després va resultar que la sanció afectava un bon amic del partit que governa el Consell (el PP).
Aquesta persona va cridar després el conseller per veure si el tema es podia arreglar. Segons sembla, Diego Guasch hauria cridat un funcionari per demanar-li que la multa fos retirada, i la resposta obtinguda fou que no tenia cap inconvenient en fer-ho si li donava l'ordre per escrit (si fa no fa la forma de dir que no quan es tracta de cometre una il·legalitat). Vist que no podia complaure el seu amic per aquesta via, el conseller ho hauria intentant també posant-se en contacte amb la Guardia Civil, amb el mateix resultat.
Aquest rumor, no exactament anecdòtic, vendria a confirmar que les pràctiques d'amiguisme segueixen funcionant pel Consell. Però també té un element de novetat: alguns funcionaris pareix que han deixat d'acatar tots els dictats dels polítics de torn. Una cosa que sens dubte no és aliena al caràcter inexpert de la majoria de membres de l'equip de govern.

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

Una escena pitiüsa típica, tan nostra com el pa amb tomata. És una tradició arrelada que forma part de la cosa nostra.

16/5/05 8:16 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Algun d'aquests garrits acabarà fent-ne alguna de grossa. Això de que fa falta dur molts anys al càrrec per començar amb les visites al jutjat (Virtudes Marí dixit)... mmmm, que vagin alerta, que els iais pareix que sempre han sabut fer les coses més discretament.

16/5/05 9:50 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Som una vesina del municipi i us puc assegurar que, a pesar de la seva cara d'innocent, Dieguito és igual de taliban que el seu pare i es creu que això és la seva finca i que ha heredat el càrrec legítimament i per una qüestió divina. El seu pare li ha ensenyat que hi ha que governar per als teus i fer-los el favor. Després ja te repartiràn les paperetes quan les eleccions.
Serà el pròxim candidat a l'alcaldia. Ja veureu.

16/5/05 10:50 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja pot ser, que en Dieguito sigui el proper candidat. Però a mi el que m'han dit gent propera al PP és que ja tenen clar que a les properes eleccions el de Santa Eulàlia i el de Sant Josep repeteixen (si no estan inhabilitats, clar).

16/5/05 3:38 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No sé si això que contau es cert. De rumors com aquests en circulen molts, i afectes tant a dretes com a esquerres. Ja sé que el motiu principla d'aquest blog és desgastar el PP i fer-ne propaganda en contra, però acusacions d'aquest tipus sense aportar-hi més proves només fan evident la vostra mala llet.

16/5/05 4:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No sé si això que contau es cert. De rumors com aquests en circulen molts, i afecten tant a dretes com a esquerres. Ja sé que el motiu principla d'aquest blog és desgastar el PP i fer-ne propaganda en contra, però acusacions d'aquest tipus sense aportar-hi més proves només fan evident la vostra mala llet

16/5/05 4:23 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Això no és tot! Me n'han contat d'altres d'en Dieguito i hi ha gent que hi està al darrere.
Em sap mal no haver avisat la gent de Sant Cugat del Vallès per avisar-los de quina colla hi anava en motiu de les noces d'en Dieguito. Vaja una colla de sapastres, carques, antidemòcrates i espanyolistes hi anaren: ell mateix, son pare, en Botja, en Palau, ...
Còm voleu que surti es boix, venint de qui ve!!

16/5/05 5:25 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No volia dir que Dieguito sigui candidat el 2007 sino quan el seu pare es jubili estil Manuel Fraga.

Anònim de les 4.23: Aquesta anècdota que recull e-confidencial corr per tot arreu al Consell i fins i tot pel carrer. El protagonista és una persona de Sant Carles amb nom i llinatges que no cal dir. Mala llet és la de peperos i afins difamant amb coses molt més greus i inventades i promoguent pintades per Sant Josep per exemple, amenaçant de mort ecologistes, periodistes i càrrecs públics. I ara us ofeneu per una notícia tan light? Quina barra¡

16/5/05 6:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo no m'he ofès, ni tan sols som del PP. Aquest blog m'agrada, fa gràcia llegir-lo, però em sembla que només es treuen notícies per desgastar el govern i que molts hi escriuen per dacarregar-hi les pròpies frustracions. Ànims i a continuar la batalla que calumniant calumniant potser l'esquerra arribarà a ser alguna cosa més que la eterna queixa i la mala llet elevada a l'infinit.

16/5/05 10:17 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ah, ja. Tots els que estem contra el PP som socialistes i comunistes. Ja et dic que no hi ha res a fer.

17/5/05 8:07 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Calumniant, calumniant i fent clientelisme amb sous públics és com el PP ha conservat el poder tants d'anys. Jo, com a persona d'esquerres no vull emprar aquestes tàctiques pero resulta curiós que una persona, que aclareix que no és del PP, trobi malament algunes notícies o comentaris d'aquest blog i no critiqui, ni tan sols aqui, les grans corrupteles del PP. Curiós. O no.

17/5/05 9:45 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home