Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de maig 20, 2005

S'esperen imputacions pel "cas Cretu"

La notícia que publiquen avui els diaris sobre el cas Cretu, a partir d'una denúncia del GEN, torna a posar el tema en el terreny de la justícia. Si fins ara hi havia una sentència que declarava la nul·litat absoluta de les llicències concedides, ara tenim que l'Ajuntament reconeix que es va falsificar el certificat de final d'obra.
El GEN ja ha avançat (encara que no ho digui Diario de Ibiza) que no descarta posar en coneixement de la fiscalia aquest nou indici de delicte. Fonts jurídiques asseguren que amb aquest reconeixement oficial de les irregularitats augmenten significativament les possibilitats que la justícia comenci a imputar els responsables municipals que varen permetre la construcció il·legal. Per si de cas, l'alcalde actual ja s'ha afanyat a puntualitzar que ell no tenia cap responsabilitat de govern en aquell moment.

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

No cal enviar res a la fiscalia. Ja hi ha una causa penal oberta sobre el cas Cretu, pero va caure al jutjat 1, el d'en Juan Carlos Torres, i està aturada i morta de gana de riure des de fa anys, com la de l'abocador de ca na Putxa.

20/5/05 10:18 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo no crec que UH tregui el tema suaument. La veritat és que aquest diari posa de manifest que l'Ajuntament comença a escampar merda cap al promotor i a donar-li les culpes de tot, i això segurament exaltarà a més d'un. Promotor i Ajuntament havien anat sempre de sa maneta i ara es comença a veure una actitut de que es salvi qui pugui. Tot sigui dit de pas, és l'única sortida que té l'Ajuntament per no acabar rebent, i molt. Per altra banda, l'única sortida que té Cretu és fer el mateix amb l'Ajuntament

20/5/05 11:32 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Pues estoy de acuerdo con Cannoi. Una amiga que parece que 'aprecia' mucho a ese señor me acaba de mandar un recorte de UH del 26 de octubre de 2003, un 'análisis' de José Miranda titulado 'La pesadilla de Michel Cretu'. Contiene estas joyas:
"Hay que reconocer que el conjunto construido por el mùsico natural de Rumanía es espectacularmente bonito; su fotografía nos impresiona a todos y hace del monte en el que se encuentra un apócrifo Puig de Missa que de haber sido construido en el siglo XVII sería venerado por todo".
"¿Tanto beneficiaría al medio ambiente el derrumbamiento de este conjunto que de haberse construido cuatro siglos antes sería hoy, con toda seguridad, un monumento histórico?".
En esas joyas se demuestra: a) que no sabe qué significa "apócrifo". b)que tiene un gusto espantoso. c) que, una vez más, y como dice Cannoi, a ese Miranda se le ve la pluma. d) necesita urgentemente un curso de historia pitiusa.
¿Como periodista, no debería dejar a un lado sus relaciones personales y ser objetivo?

20/5/05 12:13 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Que es tal Miranda sigui una mica ruc i tingui un gust dubtòs no vol dir que qui firma l'article ho hagi fet malament. El tema, al menys en aquesta ocassió, ha estat ben tractat, tal i com mereix

20/5/05 12:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No estic d'acord. És molt amable amb es ajuntament.

20/5/05 1:09 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Vaya pieza, el Miranda.

20/5/05 1:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Una cosa és el Miranda, que té una ideologia clara i l'altre el periodista que escriu la notícia, Eugeni Rodríguez. Jo crec que està ben tractada i encara que alguns la vegeu amable, obri la porta, com diu un comentari de més amunt, a que Cretu s'empreny i començi a contar lo d'un sopar al Dos Lunas, suposadament i els regals de Cartiers, també suposadament i altres coses.

20/5/05 3:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sí, y lo de la tortilla de patata de Santa Agnès que se comió con Antoni Marí Tur... Eso ya lo sabemos. Pero no olvides que el periodista que escribe eso está sujeto a lo que le diga su jefe. Si su jefe no quiere que salga algo, no saldrá. O si quiere que algo se neutralice, lo neutralizará. No es la primera vez que lo hace. A ese redactor jefe, el PP lo tiene cogido desde hace tiempo por los huevos, sobre todo Botja (no hay más que leer lo que ha recordado otro más arriba). Él sabrá por qué. De hecho, el titular del artículo de hoy trata de suavizar el lead de la noticia.Es mucho más claro y contundente lo que aparece hoy en Diario de Ibiza, su titular como el artículo.
Al margen de esta polémica, no tengáis tanta prisa. Si hay imputaciones, no serán inmediatas a la denuncia. Hay tiempo para que se publique. No culpéis de ello a ese periodista de es Diari, que desde hace muchos años ha demostrado que sabe hacer muy bien su trabajo, mal que pese a algunos.

20/5/05 4:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Cannoi:
també se t'ha vist enseguida es "plumero". Si vares tenir mal rollo laboral amb es grup serra no ho paguis amb es teus ex companys. Que et vagi molt bé amb Prensa Ibérica.

20/5/05 5:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Al de las 5:43: majete, que se te ve el plumero: ¡Tómate las pastillas contra la ansiedad, que estás muy nervioso! El pelo que llevas, por cierto, te queda ridículo.

21/5/05 1:02 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Pues tela también el articulito de opinión adjunto a la noticia, firmado por el Miranda ese.

21/5/05 2:58 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Sembla que tothom sospita qui és qui. M'estic perdent. Que els inhabilitin a tots d'una vegada. Això és un escàndol i una vergonya. Heu vist avui els diaris? Només parlen dels escandols de Sta. Eulària, Sant Antoni i Sant Josep. On anam?

21/5/05 11:02 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo vull saber qui és Cannoi!
jo vull saber si és el mateix que deixà UH per anar a DI!
Va, per favor, digueu-mos-ho!
Sobre en Toni Botja: ell i els que eren regidors quan donà les llicències (n'hi ha més d'una) són els que haurien de pagar les possibles indemnitzacions, només ells i no el poble de Sant Antoni!

21/5/05 8:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ha estado mu bien que Diario de Ibiza publicara hoy la foto de Botja, para que no se olvide que ha sido él el auténtico responsable de esa barbaridad.

21/5/05 9:28 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Para que no se vaya de rositas.

21/5/05 9:28 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home