Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de maig 23, 2005

Coincidències curioses amb les visites al jutjat

Sens dubte tothom que ha necessitat en algun moment els serveis d'un advocat s'ha pogut trobar que l'havia de compartir amb un delinqüent. Per tant,val la pena advertir que les coincidències a les que ens referim són segurament només això, coincidències. Però el fet és que l'alcalde de Santa Eulària, Vicent Guasch, i Michael Cretu comparteixen el mateix advocat, segons es pot deduir fàcilment llegint la premsa del cap de setmana.
L'altre alcalde del PP imputat aquest mes també té un advocat conegut, i que ja havia sortit als diaris abans d'acompanyar José Serra al jutjat. Es tracta del professional que El Mundo va donar a conèixer com l'advocat de l'editor Pere Sera (propietari d'Última Hora). En tot cas, la coincidència políticament més morbosa sens dubte és que aquest advocat també surt com a defensor dels càrrecs del Pacte de Progrés recentment absolts (cas Parc Bit), i que varen ser denunciats pel PP.

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

A vore ara com expliquen els d'EL MUNDO als seus amos que a Mallorca diuen pestes de l'advocat d'en Roselló, je je.

23/5/05 1:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No entenc què preteneu destacant això, que hi ha persones que van a judici i tenen el mateix advocat. Vosaltres parlau de coincidències, jo no ho crec: en tot cas la coincidència deu estar en el fet que el senyor Roig és un bon professional. Tal com ho enfocau sembla que voleu dir que aquest advocat només defensa els del PP, però és que a part d'ells supòs que deu tenir altres advocats, o no? En certs àmbits hi ha advocats millors que d'altres, i és normal que es contractin els seus serveis, però per favor no penalitzeu els bons professional pel simple fet de ser-ho!, o explicau-me què preteneu destancant en senyor Roig en aquesta notícia...

23/5/05 1:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Emprenyar...nomes pel fet que en Roig es pren "El País" amb el café amb llet...hi ha formes mes subtils de segar'ls-hi l'herba als imputats.

23/5/05 1:24 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Res més lluny de la nostra intenció el penalitzar els professionals esmentats per fer bé la seua feina (això és especialitat dels amics d'El Mundo). I com que el comentari té el mateix sentit sense els noms, els hem suprimit.

És sabut que qualsevol que hagi d'anar a judici té absoluta llibertat per triar el seu advocat. Per tant, qualsevol valoració sobre les coincidències, suspicàcies o curiositats (si vénen al cas) és aplicable només als imputats, no als advocats.

23/5/05 2:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No serà un bon advocat que els salvarà, sinó un bon jutge... bon al·lot s'entén.
Estic segur que si poguessin triar, tots triarien el mateix jutge. I no fa falta que l'anoneni, perquè ja sabeu de qui parl

23/5/05 4:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No es menys sabut que els advovats no son menys lliures de triar quins casos porten ( com no els hagi tocat per turn d'ofici). En alguns casos fan falta collons: sia per enfrontar-se al poders fáctics, sia per enfrontar-se a la capelleta del políticament correcte en nom de la legalitat i el dret a la presunció d'innocencia. Ho apreneren els verds quan es tornaven micos per trovar un penalista que els portés els casos. son per tant igualment aplicables les valoracions sobre les suspicacies, coincidencies; donat que haveu trobat oportú esmentar-les.

23/5/05 5:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Exacte anònim de les 5.45. No sé que enteneu per bon professional. Jaume Roig només defensa el mateix tipus de gent. Curiós també.

23/5/05 9:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

quizas tenga que ver con la caida en desgracia del anterior abogado plenitenciario de santa eulalia.

24/5/05 7:34 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home