Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dissabte, de maig 21, 2005

La Plataforma saluda l'arribada dels agents turístics

Aquest dissabte, membres de la Plataforma "No Volem Autopista" han penjat una pancarta gegant davant el moll on estarà amarrat el creuer d'agents turístics que acaben d'arribar a Eivissa. La foto pareix que no ha despertat l'interès d'alguns responsables periodístics, que no l'han publicat i s'han limitat a fer-ne menció a la lletra petita.

Vista de la pancarta des d'on va atracar el creuer

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Vistes les tionades que reben en Tarrés i el Pacte de Vila, crec que aquesta volta es mereixen una reconeixement per cedir el claustre per aquest acte.

21/5/05 5:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

a veure si entre tots sabem omplir sa sala.
Sobretot si sabeu de gent que vulgui comprar art, faceu feina de "pasalo".
Es subhasta un Miquel Barceló que està valorat en 6000€. I una vintena d'obres més a partir de 70 o 80€

21/5/05 5:13 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Bé per la Plataforma amb la penjada de la pancarta! Esper que cap policia local la faci treure i si el PP es queixa a l'Ajuntament, que ningú en faci cas!
Sí que està bé que l'ajuntament cedeixi el claustre a la subhasta. Però hagués set més útil una actitud contrària a les obres del segon cinturó de ronda i no la tebiesa d'en Tarrés. Als antiautopistes els hi hagués anat molt bé.

21/5/05 8:38 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Con esos precios, como no los compre Matutes...

21/5/05 11:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Es realmente vergonzoso que el Ayuntamiento se mezcle en reivindicaciones de grupos como los Antiautopista , que lo primero que deberia saber es qué es un autopista por si nunca la han visto,por ejemplo la carretera Madrid-Valencia no lo es.Me averguenzo de mi alcalde cada dia pero esto ya es el colmo.

22/5/05 11:28 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home