Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de maig 25, 2005

Munar també té conflictes d'interès amb les carreteres

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, s'ha ficat en un embolic notable per unes declaracions fetes a la televisió. L'origen de tot és la seua vinculació amb una empresa que transporta grava per a les obres d'infrastructures que promou el seu govern. En ser preguntada per aquest fet, Munar va dir que havia venut l'empresa. Però pressionada pels periodistes fins ara pareix que no ho ha pogut acreditar i creix la sospita que va mentir.
De moment, presumiblement per les peculiars guerres de mitjans que hi ha a Mallorca, l'escàndol està bàsicament limitat a les pàgines del diari El Mundo. En tot cas, tots els partits de l'oposició (PSOE, PSM i EU, separadament) s'han afanyat a demanar comptes públicament per aquest tema. A Eivissa aquestes notícies tenen menys ressò quan passen a Mallorca que si passasin a Madrid. Al nostre entendre, això no està justificat si no més perquè Unió Mallorquina i el PP governen (i per tant promouen les noves autovies) junts.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Parlant de guerres de mitjans: No pensau que és estrany que Es Eiari no digui res de la bomba que va treure ahir Ultima Hora (i que avui continua)?

25/5/05 10:52 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No, no és extrany. Això ja ha passat altres voltes i crec que a Eivissa Confidencial ja se n'ha parlat a prou. Interessos són interessos!

25/5/05 6:38 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El Diari deu tenir un atac de banyes i no dirà res de la bomba publicada a U.H.

25/5/05 11:22 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Avui hi fa una referència molt de passada a la última línia d'una notícia menor.

26/5/05 9:37 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home