Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de juny 06, 2005

Les NNSS de Santa Eulària, llestes abans de l'estiu

Segons ha pogut saber Eivissa Confidencial, l'Ajuntament de Santa Eulària ja té quasi a punt per a ser aprovades incialment les Normes Subsidiàries del municipi. Si la nostra informació és correcta la nova normativa urbanística se sotmetrà al Ple de la corporació a finals de mes o a principis del pròxim. A continuació, les NNSS se sotmetran a exposició pública per tal que tothom hi pugui fer al·legacions. La idea és que estiguin aprovades definitivament abans de finals d'enguany.
L'Ajuntament va començar el procés per renovar les NNSS durant les festes de Nadal. La publicació de l'Avanç de les NNSS va causar un escàndol important quan es va saber que es reclassificaven uns terrenys del tinent d'alcalde Vicent Riera. També ens va cridar l'atenció el fet que s'ampliassin pràcticament totes les zones urbanes del municipi i el sostre de població. Aquella documentació encara és disponible a Internet.

2 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

A partir d'ara, tothom pot fer comentaris.

6/6/05 10:09 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Està molt bé plantar batalla. Però ja es va veure fa dos any que l'urbanisme no és un tema que afavoreixi electoralment l'esquerra. Especialment als pobles.

6/6/05 5:33 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home