Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de juny 06, 2005

Activació condicionada dels comentaris:

Som conscients que un dels atractius d'Eivissa Confidencial és la possibilitat de comentar les notícies. Després d'una setmana de parèntesi, intentarem configurar el sistema per tal que es puguin fer comentaris. En el seu moment ens vàrem veure obligats a restringir-los perquè una o més persones es dedicaven a penjar missatges repetititus, insultants, etc. Com que el sistema ens notifica automàticament a cada comentari nou que es penja, primer vàrem optar per esborrar-los, però finalment no vàrem tenir més remei que tallar en sec. Perquè no és la nostra voluntat dedicar les 24 hores del dia a controlar comportaments infantils.
Algunes persones ens han demanat que es recuperi la possibilitat de fer comentaris. Actualment estam estudiant un nou sistema que ens permetria gestionar millor aquesta qüestió, deixant total llibertat als usuaris habituals a la vegada que es posen barreres als abusos. Mentrestant, la solució ha de ser per força provisional: els comentaris estaran activats durant les hores de més tràfic, però seran susceptibles d'interrupció en qualsevol moment . Tot missatge insultant, repetitiu o fora de lloc se suprimirà immediatament. I si amb tot això no és possible mantenir el funcionament normal de la pàgina, no passa res. No ens rendirem davant el boicot, sinó que posarem en marxa un sistema més potent i funcional.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Deu haver-hi gent molt preocupada amb tot el que contau aqui i amb els comentaris. Això és bona senyal

6/6/05 7:02 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Estic d'acord amb la supresió dels missatges insultants, però quins són els missatges "fora de lloc", els que diuen coses inconvenients per EC o els seus administradors? Si és això, li digueu com li digue, el que feis no és ni més ni menys que censura. Us agradi o no.

7/6/05 9:21 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Eivissa Confidencial considera fora de lloc, a més d'insults o spam, comentaris que contenen acusacions greus sense demostrar o al·lusions personals fetes amb ànim de perjudicar.
Crec que no pots dir que hàgim suprimit mai un missatge crític cap a nosaltres pel simple fet de ser-ho.

7/6/05 9:29 a. m.  
Anonymous Anònim said...

I naturalment sou vosaltres qui decidiu quan una afirmació que no us convè es fa amb "ànim de perjudicar"! Pot ser els altres internautes considerarien que només es fan amb ànim d'informar. Per què no les deixau i que la gent pugui jutjar les intencions?

7/6/05 10:37 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Naturalment quan una persona ja s'ha queixat en el passat per veure el seu nom escrit aquí, el més normal és que no esperem a rebre la seua queixa per retirar el missatge.

7/6/05 10:41 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home