Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de juny 01, 2005

Expectació pel Ple de l'Ajuntament de Sant Josep

La reunió del Ple de l'Ajuntament de Sant Josep que se celebrarà aquest dijous es presenta moguda. Essencialment perquè des que Eivissa Confidencial va fer pública l'obertura d'una causa penal contra l'alcalde de Sant Josep, no hi ha hagut encara cap reunió de la corporació municipal. I tot i que l'oposició del Pacte ha parlat diversos temes (turisme, patrimoni, cultura, urbanisme, autovies, etc.) els dies previs a la celebració del Ple, a ningú no se li escapa que la imputació de José Serra serà el tema estrella.
El grup progressista s'ha dedicat a generar expectació amb compareixiences i comunicats de premsa gairebé diaris des fa més d'una setmana. D'aquesta manera els seus membres confien en tenir una bona audiència per a atacar amb duresa l'alcalde pel seu periple judicial. Com s'ha anunciat, es demanarà la reprovació de l'equip de govern per haver retirat la taula de la Plataforma Antiautopista a Sant Jordi. Però es dóna per fet que les paraules més dures seran per la negativa a explicar els fets que han motivat la imputació de l'alcalde, incloent l'exigència de la seua dimissió.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Realment n'hi havia d'expectació? Només vaig llegir coses intranscendents sobre aquest ple. Sabeu si al final es va demanar la dimissió de l'alcalde?

6/6/05 1:49 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home