Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de maig 31, 2005

Mereix Tarrés sortir al costat de Guasch i Serra?

Un reportatge dominical de Diario de Ibiza sobre les darrers actuacions de la justícia contra les il·legalitats urbanístiques ha creat una autèntica polseguera. El treball periodístic repassava la situació dels diversos casos investigats per la justícia, partint de la imputació dels alcaldes de Sant Josep i Santa Eulària. L'origen de la polèmica és una tira de fotos dels alcaldes implicats en irregularitats urbanístiques, que posava Xico Tarrés al mateix nivell i al costat de Vicent Guasch, José Serra i Antoni Marí Tur.
Els mèrits dels alcaldes del PP per sortir a la foto són més o menys clars. Dos estan acusats formalment per un jutge d'haver comès un o més delictes, i el qui ho va ser de Sant Antoni és responsable polític del cas Cretu, ja sentenciat pels tribunals. En canvi, l'alcalde de Vila hi surt en base a una denúncia del GEN per la situació de Ses Feixes, en què l'equip de govern de Vila no hi surt en exclusiva ni en primer lloc com a presumpte responsable dels fets denunciats (es parla dels propietaris i després del Consell i de l'Ajuntament). A més, a diferència dels altres casos, cap jutge ha donat encara el seu punt de vista sobre si els fets de Ses Feixes són delicte o no i molt menys sobre qui n'ha de ser considerat el responsable.

5 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Mentre no estiguem en condicions d'activar els comentaris, si algú ens vol fer arribar la seua opinió per correu electrònic ens ocuparem de reflectir-la en aqueta secció.

31/5/05 8:05 a. m.  
Anonymous Anònim said...

idò per ser que en xicu només fa 6 anys que està d'alcalde ja està fent punts, ja. Crec que no va anar a declarar per haver caducat una llicència a Puig des Molins, sinó precisament perquè prèviament l'havia renovat en comptes de caducar-la que era el que tocava. Després també s'ha lluit amb el Pla General, que poca o cap diferència té amb un que havés fet el PP. És curiòs com la percepció de la gestió d'un alcalde pot anar en funció de sigles polítiques i no purament i simple dels seus actes que, en el cas de xico tarrés parlen per si sols i no diuen res massa encomiable

6/6/05 3:28 p. m.  
Anonymous Anònim said...

per cert, emprenyo, el fiscal sí s'ha pronunciat respecte del tema de les denuncies per ses feixes. Ja ha sortit publicat fa dies que obria diligències informatives perquè efectivament s'apreciaven indicis de delicte. Al cap i a la fi l'article de què parlau era sobre temes que porta la fiscalia en aquests moments a diferents municipis d'Eivissa, per tant, evidentment, s'havia de tractar també aquest que no és més que un altre vergonyós exemple del que passa a aquesta illa quan el poder treballa d'esquena a l'interès general.

6/6/05 3:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No és el mateix Tarrés que Serra, Sala o Guasch. Però això no el blinda de no ser criticable parlant d'urbanisme. Si us hi fixau, a l'article surt el darrer i en petit.
Serra, Sala i Guasch són autèntics mafiosos i molt perillosos. Però Tarrés no és un sant i l'urbanisme a Vila, de moment, suspèn. És clar, que això no és només culpa seua.

6/6/05 6:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Estic d'acord que no és el mateix Jose Serra, Vicent Guasch, Toni Botja que Xicu Tarrés. Ara bé, el que ha fet fins ara en matèria d'urbanisme no és el que s'esperava d'un alcalde progressista (edifici de 13 plantes a Puig des Molins, llicències darrere el Pacha, PGOU, ses Feixes...) I quan li retreus alguna cosa posa cara d'innocent i de que no sap res.
No ho fa pels motius que els altres (econòmics), esper, pero fa massa cas a algun cacic i a alguns constructors perquè es pensa que així el respectaran i és exactament al contrari.

6/6/05 7:13 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home