Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de juny 02, 2005

Un sindicalista anomenat Taboada

Aquest dimecres, encara que costi de trobar-ho en algun diari, finalment va esclatar l'afer "Taboada". Ens referim a les pràctiques estranyes del lider eivissenc del sindicat de funcionaris CSIF. Segons vàrem escoltar per la ràdio, alguns membres d'aquest sindicat varen denunciar que darrera la impugnació d'unes oposicions a Vila hi ha objectius "ocults".
No sabem si es referien a l'interès del PP per atacar i desgastar l'única institució evissenca que no controlen, però realment ningú no troba cap més explicació. Que Ramon Taboada treballa més pel PP que pel Consell o pel sindicat que presideix és de domini públic. De fet, posats a denunciar pràctiques poc transparents en temes de personal, diuen que podria començar per ell mateix i la seua plaça "a mida" a la Conselleria de Cultura. O, si no, per la nòmina de familiars i amics que ha estat col·locant el Consell des de principis de legislatura.
Val a dir també que El Mundo ha donat amb aquest tema mostres d'actuar en perfecte sintonia amb els objectius "ocults" que denunciaven ahir representants de la Junta de Personal de Vila. Tot i saber que no té cap versemblança per raons que no cal repetir, es dediquen a fer de caixa de ressonància d'una impugnació que (ens asseguren) no té cap possibilitat de prosperar.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Es increible, sembla que son pitjors els tècnics i funcionaris que els propis responsables politics. òn anirem. En Tabaoda fent de mercenari a Cultura del Consell i a l´Ajuntament d´Eivissa está Cai, també funcionaria, els dos tallan el bacallà als floreros que tenen com a jefes. Bona parella podrien fer els dos, estan fets l´un per l´altra...

6/6/05 4:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

És que no son funcionaris a l'ús sino comisaris polítics posats a dit o amb una plaça a mida i, clar, han d'agrair a qui els ha colocat i els fan la feina bruta. Els funcionaris de veritat s'haurien d'indignar i rebelar.Aquest Taboada és un personatge fosc i traidor.

6/6/05 7:08 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home