Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de juny 03, 2005

Tornarà a manar el popular Juanma Costa?

A dia d'avui és bastant evident que la batalla dels 12 milions d'euros del Consorci Formentera Desenvolupament obeeix a qüestions partidistes. No es tracta tant de si els diners s'inverteixen o no a l'illa com de qui tallarà la cinta el dia de la inauguració. En aquest sentit ens ha cridat molt l'atenció el rumor que circula per Formentera, segons el qual l'ex-alcalde Juan Manuel Costa Escanellas podria ser el nou gerent del Consorci Eivissa i Formentera Emprenen. D'aquesta manera el PP aconseguiria, a més de seguir controlant totes les inversions importants, mantenir el seu cap de cartell per al 2007 en primera línea. Si non è vero è ben trobato.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

És bén curiós els pocs comentaris que mereix aquest article, i per contra la virulència dialèctica que va merèixer la moció de censura per part dels autoanomenats esquerra real de Formentera, i sobretot envers n'Isidor Torres.
Potser que algú fes una reflexió del per què d'aquest canibalisme que ens duur a ser molt més crítics amb els nostres que no amb qui de veritat tenim diferències polítiques.
NO SERÀ L'ENVEJA I LA IMPOTENCIA DE VEURE QUE LES POSICIONS D'ALGUNS SÓN POC COMPARTIDES?

6/6/05 11:53 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Bé, jo no hi vaig dir res perquè no es podia.
Segurament tens part de raó en lo que dius, però també és normal que esperem més dels que són més propers. De la dreta no se'n pot esperar res.

Dit això, pens q és absolutament lògic que es critiqui n'Isidor des del sector de la COP va oposar-se a fer tractes amb en Valladolid.

6/6/05 1:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Si el pijo de Juanma Costa el fan gerent del Consorci, a Formentera, s'hauria de montar una campanya d'indignació i de denúncia pública. Va, home, va, seria massa que tornàs aquest super-mega-fashion.

6/6/05 6:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Després d'haver desviat els 2.000 milions de PTA perquè no els gestioni el Consorci de Formentera, ja m'esper qualsevol cosa d'aquests fatxes. Estic d'acord en que s'haurà de reaccionar. Estic segur que la gent de Formentera no veu bé el que està fent el PP amb sous públics.

6/6/05 7:04 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home