Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de juny 03, 2005

Quants de sous té el Consell a Caixa de Pollença?

En relació amb el tema del nepotisme i Pere Palau, ens expliquen una qüestió que no recordam que tengués gaire ressò al seu moment. Es tracta d'una pregunta que el Pacte va presentar al principi de la legislatura demanant quants de sous tenia el Consell a l'entitat Colonya-Caixa de Pollença. La pregunta anava amb segones, perquè corria el rumor que la institució hi havia dipositat una part important dels seus fons coincidint amb el nomenament de la filla del president com a directora de l'oficina de la banca solidària a Eivissa. Pere Palau sembla que es va negar a respondre la pregunta.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Recordau la feina que va fer EU perquè aquesta suposada banca solidària s'instal·làs a Eivissa? Idò, toma fets:
La directora és filla de Palau, altres familiars hi estan contractats, el Consell hi té sous i a la inauguració hi havia ple de peperos.
Toma banca solidària!

6/6/05 6:03 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Es es problema de sempre. Per quant naltros anam, ells ja tornen...Ens donen cent voltes!!

6/6/05 6:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Que siguin uns pocavergonyes i uns impresentables no és donar-nos cent voltes. No estic d'acord

6/6/05 7:06 p. m.  
Anonymous Anònim said...

EU no ha tengut res a veure en la implantació de Caixa Colonya a Eivissa.És cert que aquesta entitat ha ficat la pota contractant com a directora a la filla d'en Palau.Però això no lleva que sigui l'ùnica entitat financera de les Illes que gestiona una part dels seus recursos a projectes solidaris ( a Eivissa ja n'hi ha alguns que s'han vist beneficiats) i a més hi ha un Comité Ètic que controla on van a parar aquests diners.

6/6/05 9:09 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home