Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de febrer 01, 2005

Les NNSS amplien més de 20 de zones urbanes

No són només els terrenys del tinent d'alcalde, de Cala Pada o de Jesús. Les Normes Subsidiàries de Planejament de Santa Eulària amplien els límits de més de vint zones urbanes del municipi en relació amb el Pla Territorial Insular aprovat pel Consell. Això representa increments de sòl urbà a la pràctica totalitat d'àrees consolidades del seu territori, incloent-hi tots els pobles, Can Negre, Ca Na Negreta, Cala Llenya, Cala Llonga, Es Canar, Ses Figueres/Puig Manyà, etc. També es reconeixen un parell de zones urbanitzables no previstes al PTI. En diversos casos, com al puig de sa Creu d'en Ribes (darrera el nucli de Santa Eulària), fins i tot s'envaeixen zones rústiques protegides.
Val la pena precisar que la informació no l'hem obtinguda a partir de la feina de cap regidor de l'oposició. De fet, desconeixem fins i tot quin va ser el vot del Pacte o de l'actual regidor del Grup Mixt al Ple que va aprovar aquest nou ordenament urbanístic. És improbable que el vot fos favorable, però certament el ressò mediàtic de la seua posició ha estat pràcticament nul fins avui.
No és necessari dir que la comparació de l'Avanç de NNSS amb el PTI que pretenia aprovar el Pacte encara és més escandalosa. Per l'interès històric que té, hem recuperat el mapa d'aquella primera versió del PTI. També podeu veure la versió de sols urbans i moratòries. (Nota: les imatges seran difícils de visualitzar si no teniu Internet de banda ampla)

1 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

El Butlletí Oficial de les Illes Balears va publicar el següent:
"Per Acord del Ple de la Corporació, en sessió celebrada el dia 23 de desembre de 2004, es va acordar sotmetre a exposició pública el document Avanç que recull el treballs de formació de les Normes complementàries i subsidiàries de planejament del municipi de Santa Eulària des Riu"

Evidentment de l'Ajuntament de Santa Eulària res ja no sorprèn, però vol dir vostè que el "Ple de la Corporació" pren "acords" sense votar? Vol dir que l'oposició no demana que es votin les coses? O pitjor encara, vol dir que el BOIB publica acords inexistents?

Pel que fa al caràcter no definitiu de les NNSS, crec que vàrem deixar clar quan vàrem publicar primer que ningú que s'havien posat a exposició pública que es tractava de l'Avanç.

2/2/05 2:06 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home