Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de gener 26, 2005

(Encara) més sobre Ses Feixes

Que l'abocament de residus de tot tipus és la forma preferida d'alguns propietaris de ses Feixes per adquirir drets urbanístics no és nou. En darrera instància, l'argument més utilitzat en contra de la protecció de la zona humida és que en realitat està totalment degradada i és un niu de brutor. Però no deixa de ser sorprenent la impunitat amb què alguns segueixen fent abocaments incontrolats. De fet, no se sap de ningú que hagi estat mai sancionat per una pràctica com aquesta.
La fotografia que il·lustra aquesta nota ens asseguren que és d'una feixa propietat de la família d'un molt alt i honorable càrrec polític del PP. Com que no ho hem pogut comprovar directament, ens estalviarem citar cap nom. En tot cas, la denúncia queda publicada.


El GEN denuncia il·legalitats al PGOU

D'altra banda, el grup ecologista GEN va fer pública ahir la seua primera al·legació contra el PGOU de Vila, en la qual denuncia la il·legalitat de la urbanització de ses Feixes, per ser una àrea inundable, declarada BIC i amb notable valor ecològic. Podeu consultar el text sencer fent click aquí.