Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de gener 19, 2005

Bojta, els seus, i la caritat cristiana

Sembla que una de tantes ambicions del Conseller de Patrimoni, Joan Mari Tur, està a punt de fer-se realitat: posar mà a l'església de Sant Josep, el seu poble. Pel que diuen l'actual capellà és un jove molt complimentós que s'esforça tant com pot per fer el gust a l'honorable conseller. La causa de la polèmica, que ja fa una temporada que cueja, és la costosa reforma de l'església de Sant Josep que s'ha projectat. Part del presupost està destinat a obres estrictament necessàries per a la conservació de l'edifici, però d'altres, com el canvi del paviment de la nau principal (actualment de rajola) per marbre, la majoria pensa que són perfectament prescindibles. I curiosament les obres comencen per aquí.
En aquest context, alguns vesins de Sant Josep varen proposar limitar la intervenció a les obres de conservació i demanar a les institucions que l'altra part del presupost (que s'estima que pot arribar als 200.000 euros), es donassin per a ajudar els afectats pel tsumani de l'Asia. Pel que diuen, la caritat cristiana de mossènyer es va decantar cap al seu admirat conseller i ni va voler escoltar la proposta. Per tant, pareix que res no hauria d'impedir que es pugui lluir la sumptuosa obra pel dia del poble.

1 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Hem esborrat els posts perquè s'havia introduït el mateix 5 o 6 voltes, suposam que per problemes de navegació. El darrer el deixam, però advertint que si no fos evident el to de crítica humorística el retiraríem per raons òbvies.
En tot cas, demanaríem un esforç per distingir la crítica política de l'atac personal.

19/1/05 8:25 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home