Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de gener 18, 2005

Un altre "gendre" del PP col·locat?

Conten que un "amic" de la consellera Stella Matutes està ben col·locat pel Consell i que li agrada donar la seua targeta de visita, diuen, per presumir de càrrec. La classe de relació que la filla d'Abel Matutes té o ha tengut en el passat amb aquesta persona només és cosa seua, però sembla que ella mateixa en algun moment s'hi ha arribat a referir com a "nòvio" o equivalent.
Segons ens expliquen, aquesta persona abans estava a l'Ajuntament de Formentera com a tècnic d'esports fruit d'un conveni amb el Consell. Posteriorment sembla que no es va renovar el conveni que hi havia i ha acabat treballant pel Govern Balear, si bé està ubicat a la mateixa seu del Consell. Per suposat, si mai ningú ha demanat explicacions al president Pere Palau per la quantitat de familiars que es col·loquen per les administracions del PP, ell sempre respon que no és el Consell qui els contracta (cosa que és certa, perquè per alguna raó els "gendres" sempre estan en nòmina del Govern, com en els casos de l'IBASAN o l'IDI).
També ha corregut la veu que l'amic en qüestió és independentista i, tot i que alguns no li coneixen afiliació política, pareix que és la mateixa consellera qui ho ha dit en algun moment.