Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de gener 10, 2005

Space, protagonista del reportatge sobre drogues

La discoteca Space no queda massa bé al reportatge "Drugland" emès per la BBC. El repàs a la problemàtica de les drogues a Eivissa dedica un lloc destacat a aquesta sala de festes, i fins i tot entrevista el seu responsable, Pepe Roselló. Per cert que mentre ell parla apareixen imatges de dues persones que aparentment esnifen cocaina dins la discoteca. Per descomptat, els mitjans locals no s'han fet ressò d'aquesta "anècdota".
El reporter de la BBC arriba a Space acompanyant una ambulància de l'Ib-Salut, el conductor de la qual li explica que el 70% de les sortides que fa per casos de drogues són a aquesta discoteca i que n'hi ha hagut 14 en només 3 dies. També comenta que els responsables del local sempre treuen els intoxicats fora, per tal d'evitar que ell entri amb la llitera i talli el "bon rotllo".
Curiosament, durant la mateixa secció del reportatge hi surt José Manuel Bar (Director Insular de l'Administració de l'Estat) parlant de la responsabilitat dels propietaris de les discoteques en aquest tema de les drogues. En el cas de Space, suposam que es devia referir a l'empresari i polític Abel Matutes.