Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de gener 06, 2005

Informacions contradictòries sobre la crisi del Pacte

Per una banda, Última Hora es feia ressò dimarts de les informacions ja aparegudes en aquesta pàgina sobre la greu crisi que afecta el Pacte. I per l'altra, Diario de Ibiza no n'ha dit res específic i en canvi es dediquen a reproduir la propaganda socialista, segons la qual ells són els més partidaris de mantenir el Pacte. En aquest link es pot veure com al peu de foto hi posa "Roque López quiere mantener unida la izquierda en Eivissa" i al text es diu que és ENE qui pensa en trencar el Pacte.
Després que Eivissa Confidencial va donar a conèixer la tempestuosa reunió en què el PSOE va estar a punt de dinamitar el Pacte, la premsa dominant es posà a treballar en aquest tema. Però els amics de Diario de Ibiza segurament varen preferir quedar-se la informació per a ells en comptes de compartir-la amb els lectors. Ara, amb l'aparició de la notícia que comentam més amunt, la hipòtesi que estan encobrint les malifetes del PSOE agafa força.

2 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Segons les nostres informacions, la raó principal per la qual s'han donat pocs permisos durant el 2004 és estrictament burocràtica. Pel que sembla, la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historico-Artístic (CIOTUPHA) s'ha reunit molt poques vegades per tractar coses d'urbanisme des que es va aixecar la moratòria.

7/1/05 1:52 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

joanera:

No sé si et refereixes als que feim Eivissa Confidencial o als que hi col•laboren posant comentaris. Per la nostra banda, aquí no estam per defendre ni atacar ningú i crec que hem donat proves sobrades que no deixam de publicar res interessant pel simple fet que hi hagi algun partit que quedi més bé o més malament. Per tant no té sentit posar-nos cap etiqueta o atribuir-nos intencions ocultes.
Si parles dels comentaris, dir-te que la gent d’ENE estau tots convidats a dir-hi la vostra, com hi estan els de tots els partits i els que no són de cap.

11/1/05 8:23 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home