Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de desembre 22, 2004

La ruptura del Pacte torna a estar damunt la taula

Conten que dissabte passat, durant la reunió convocada per discutir la substitució de Fanny Tur, es va parlar principalment del futur del Pacte. Encara que oficialment només es va dir que feia falta més temps per debatre quina persona era la més idònia per substituir la consellera dimissionària, el fet és que s'ha tornat a posar de manifest la crisi permanent de la coalició.
Pel que sembla els diferents partits varen tornar a presentar el seu particular memorial de greuges sobre el funcionament del Pacte, fins al punt que l'únic acord de fons va ser sobre la necessitat d'afrontar seriosament la situació insostenible a la que s'ha arribat. Actualment la crisi està en suspens, a l'espera d'una reflexió més profunda. En tot cas, pareix que la idea que arribar al 2007 en aquestes condicions seria un suicidi polític per al conjunt de partits està guanyant terreny. Per això no es pot descartar que properament hi pugui haver alguna decisió important sobre el futur del Pacte.

1 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Per posar comentaris és necessari estar registrat. Com que algunes persones ens varen dir que havien tengut problemes per registrar-se i posar comentaris, vàrem crear alguns usuaris de prova, alguns dels quals encara estan a la vostra disposició.
Són:
jordier
e-cologista
dolcainer (en pantalla surt dolçainer)
e-nacionalista
rafaler
vilera
e-socialista
e-popular
Contrassenya i nom d'usuari eren la mateixa paraula, encara que pot ser que algú l'hagi canviat. Si voleu apropiar-vos d'algun d'aquests usuaris, ho podeu fer entrant a http://www.blogger.com i canviant la contrassenya (hi ha l'opció a la part de dalt a la dreta).

22/12/04 1:01 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home