Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de desembre 16, 2004

El PP augura que el PGOU no anirà endavant

La votació d'aquest dimecres no és ni de lluny el darrer tràmit que haurà de passar el nou PGOU de Vila. D'entrada s'obrirà un nou període d'al·legacions i després serà necessària l'aprovació del Consell i una nova votació al ple de l'Ajuntament. Per tant, hi ha encara la possibilitat que el Pla General siga modificat o rebutjat en la seua totalitat.
Després de la votació d'avui, regidors del PP de Vila, que s'hi ha pronunciat en contra, donaven per fet que el pla no s'arribarà a aprovar definitivament. Hi ha almenys dos escenaris en què això es donaria: el veto del Consell i el trencament del Pacte. De fet, el PP té la paella pel mànec i està en condicions de fer una cosa (vetar el PGOU al Consell) o forçar l'altra (imposant canvis que facin inviable la seua acceptació definitiva per algun partit).
Una variable que pareix que entrarà també en joc és la possibilitat de canvis al grup del Pacte de tal manera que els regidors que hagin de votar l'aprovació definitiva acabin no sent exactament els mateixos que avui.