Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de desembre 14, 2004

El PTI també considera urbana la franja de 8 d'Agost

Per acabar de completar el ridícul del PP amb el tema d'es Prat de ses Monges només cal comprovar com la cartografia del PTI també considera urbana la zona que limita amb l'Avingutda Vuit d'Agost. Tenint en compte que en general el PTI es limita a respectar les qualificacions establertes als plans urbanístics municipals, no es pot dir que la versió anterior del PGOU ho consideràs rústic. Una afirmació reproduïda acríticament tant per Última Hora com per Diario de Ibiza, que fins i tot el GEN s'ha près seriosament. En tot cas, qualsevol ciutadà que conservi el fulletó que va repartir l'Ajuntament sobre el PGOU al seu moment pot comprovar que és fals que això fos rústic a l'anterior versió.
Pel que diuen al regidor d’urbanisme li és igual com quedi aquella zona, i no té cap incovenient en deixar-ho com a rústic si ha de fer feliç algú. Si això és cert, és evident que el tema no passa de ser una tempesta en un got d'aigua.


Es Prat de ses Monges al PTI

Es Prat de ses Monges al PGOU segons Diario de Ibiza

1 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

A vore si ens ho miram de forma una mica més desapassionada. El tema del sector 6 el vàrem tractar divendres passat a les 08:50 i crec que el senyor Tarrés no quedava gaire ben parat. Però no ens podeu demanar que destapem les mentides només d'uns i no de'ls altres. És que si el PP manipula però resulta que convé als vostres interessos ja està bé? A Eivissa Confidencial estam per desmuntar manipulacions de tothom, especialment dels qui manen.
El plànol és el que Diario de Ibiza ha publicat, i encara que no sabem exactament d'on l'han tret, suposam que deu ser el bo (no com quan varen fer dibuixets sobre els plànols antics).

14/12/04 10:51 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home