Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dissabte, de desembre 18, 2004

Què va passar amb l'IEE i el debat? (2)

Hem pogut saber de bona font que ningú de l'Ajuntament va tenir res a veure amb la selecció dels participants al debat sobre Eivissa Centre organitzat pel Club Diario. Segons aquesta versió va ser l'APA de Sa Graduada la que va suggerir inicialment que hi participàs en Marià Serra, en tant que president de l'Institut i director d'una escola de Vila. Per això se'l va convidar i es va anunciar la seua presència a la web de Diario de Ibiza.
Posteriorment, però, l'APA va manifestar la seua voluntat d'estar representada per dues persones. Això va crear un problema d'excés de persones a la taula, i d'equilibri entre les diferents posicions. Pareix que va ser aquesta la raó que es va donar a l'IEE i en Marià Serra quan se'ls va retirar la invitació a participar en el debat.
Des d'Eivissa Confidencial volem deixar clar que teníem coneixement del malestar de l'IEE i del seu president des de feia dies, i que ens limitàrem a fer-ho públic. En conseqüència, no tenim cap dubte que la interpretació dels fets que vàrem publicar i el conflicte institucional que se'n derivava eren en tot cas anteriors a l'aparició de la informació en aquesta pàgina.