Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de gener 11, 2005

No es podran fer cases en sòl rústic protegit

A diferència del que preveuen el Pla Territorial Insular del PP i la Llei d’Espais Naturals (LEN), el Pla General de Vila no permet fer cases en sòl rústic protegit. La LEN va ser modificada tot d'una que el PP va tornar al Govern per tal que a Eivissa (i no a Mallorca o Menorca) es poguessin fer habitatges unifamiliars cada 50.000 metres a les Àrees Naturals d’Especial Interès (ANEI). Tanmateix, com que la normativa de la LEN és de mínims, el PGOU de Vila pot establir (i així ho fa) que l'ús residencial no estigui permès dins sòl rústic protegit. A més a més, el sòl rústic protegit del municipi de Vila no es limita a les ANEIs i AANPs delimitades per la LEN sinó que agafa més terrenys (com Ses Feixes de Talamanca, que són rústic comú al PTI), de tal manera que la immensa majoria del sòl rústic municipal és protegit i per tant indeficable.
Pel que fa al sòl rústic comú, el PGOU eleva la parcel·la mínima a 20.000 metres. Finalment, cal puntualitzar que les zones que el PTI cataloga com a Àrees d'Alt Nivell de Protecció (AANP) serien inedificables igualment, fins i tot encara que el PGOU no ho digués.
Per veure el plànol de sòl rústic, faceu click aquí.

2 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Ja hem penjat els plànols generals (inclòs el de sòl rústic) a la secció corresponent.

12/1/05 12:25 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

L'aclariment de Cassiopea sobre les AANP és correcte i per això l'hem incorporat a la notícia. Gràcies pels vostres comentaris.

12/1/05 3:49 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home