Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’octubre 01, 2004

Les declaracions d'ENE no han fet cap gràcia

Les declaracions de Maurici Cuesta que obrien la portada de Diario de Ibiza ahir no han agradat a la resta de partits en nom dels quals parlava. D'una banda, expliquen que el dirigent d'ENE no tenia el seu consentiment per fer pública l'existència de la reunió a la que es refereix. I, de fet, la majoria de persones que hi havia (dirigents i regidors dels partits) hagués preferit que el PSOE no en tengués coneixement. De l'altra, troben que no és ningú per parlar amb els mitjans en nom de tots els partits. Alguns fins i tot qualifiquen aquesta actuació d'oportunista i deslleial.
El fons de la qüestió (el risc de ruptura del Pacte), és poc probable que agafi ningú per sorpresa. Si més no, entre els lectors d'Eivissa Confidencial.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Aquest deu ser un dels que volen anar a les eleccions sols. Perquè és difícil fer coalicions si no hi ha la mínima confiança...

1/10/04 3:36 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En Maurici és la "voz de su amo", es a dir, farà el que li digui n'Enric Ribas que és un ferm defensor d'anar sols a les eleccions. Els membres del Pacte ja coneixen les sortides de tó pùbliques d'Enric Ribas i s'esperen el pitjor amb el seu succesor: en Maurici Cuesta.

1/10/04 11:42 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home