Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’octubre 01, 2004

Esquerra Republicana no interessa als principals diaris

Fonts d'ERC no s'expliquen perquè cap dels dos diaris principals no s'ha fet ressò, ni que fos de passada, del seu comunicat sobre els pressupostos de l'Estat. De fet, la notícia ha sortit en la seua justa mesura a la ràdio i fins i tot a El Mundo (que hom diria que és el diari menys amic dels independentistes). Els responsables d'aquest partit diuen que no saben a quin món l'opinió del quart partit del Congrés, que és clau en l'aprovació dels pressupostos, no mereix ni una línia als diaris.
Segons la Cadena Ser, el comunicat deia que era inacceptable que es reduís la inversió de l'Estat en vista de la diferència que ja hi ha actualment entre el que paguen i el que reben els ciutadans de les Illes. Des del seu punt de vista, s'afegia, les inversions que no es facin en autopistes o macro-aeroports s'han de destinar a d'altres projectes.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

No és la única censura. Ja sabem que a algun diari molt venut, pel motiu que sigui, surten més algunes associacions empresarials minúscules i no representatives que les majoritàries. El mateix succeeix en altres àmbits.

1/10/04 10:07 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Tu creus que és censura conscient? Vull dir, amb motivació política? Si és així, què hi poden guanyar?

1/10/04 3:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Què hi poden guanyar? Serà què hi poden perdre: ingressos per publicitat. Les amenaces de retirada de segons quina publicitat fan miracles.

1/10/04 8:48 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home