Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de setembre 30, 2004

Les subvencions del PP al diari El Mundo

Fa algunes setmanes el diari El Mundo denunciava que determinats mitjans locals varen rebre durant el govern del Pacte molt més en publicitat institucional que ells. Pel que sembla cap dels altres mitjans al·ludits no va creure convenient entrar en una guerra mediàtica (Eivissa deu ser dels pocs llocs del país on encara no n'hi ha). Possiblement per això, ningú no ha parlat de les dues subvencions que va rebre recentment El Mundo del Govern del PP mitjançant un procediment excepcional (sense convocatòria, concurs ni publicitat prèvia). La quantitat rebuda puja a més de 77 milions de les antigues pessetes (160.000 i 303.920 euros, respectivament), segons publica el BOIB del dia 15 de juliol d'enguany.
Eivissa Confidencial no té cap interès en què hi hagi guerra de mitjans de comunicació, però ens crida l'atenció la lectura política. La informació té interès en tant que ningú no l'ha publicat, i pel fet que hi haurà qui interpretarà que amb aquestes subvencions el PP està premiant un diari que sempre s'ha caracteritzat per una línia molt crítica amb el Pacte.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Esto es mucho peor que premiar a la prensa amiga con más publicidad. Solo hay que ver lo que dice el artículo de la ley citada en el BOIB. Procedimiento para "Cuando por razones técnicas o artísticas o relacionadas con la protección de derechos exclusivos tan sólo pueda encomendarse el objeto del contrato a un único empresario."

¿El Mundo es el único diario que existe o esto es prevaricación?

30/9/04 11:35 a. m.  
Anonymous Anònim said...

una pregunta de difícil resposta. Pot ser que la piscina de Pedro J. sigui l'única piscina pública del litoral i per aquest motiu el ministeri de medi ambient la va protegir?

30/9/04 12:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Para no tener interés en abrir una guerra entre medios lo disimulais estupendamente. En este asunto contais solo medias verdades y así confundís un poco más...

2/10/04 12:41 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Si alguna cosa del qué es diu és incorrecte, ens agradaria ser corregits. En tot cas, la informació és prou transparent (amb un link a la pàgina oficial del BOIB) com per fer-se una idea objectiva del tema.

2/10/04 1:16 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El Mundo/Ibiza y Formentera publicó la noticia de la que hablais. El Mundo/El Día de Baleares recibió las ayudas de las que hablais. Comparten cabecera pero no son la misma empresa. O sea, que El Mundo/Ibiza y Formentera no recibe ni un duro de la millonaria subvención.
Saludos

6/10/04 1:01 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

6/10/04 1:01 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

[El comentari anterior està suprimit perquè estava repetit]
Agraim la puntualització. És cert que El Mundo d'Eivissa no és la mateixa empresa. En tot cas, entenem que segueix essent el mateix diari.

6/10/04 10:37 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home